Феновете на Черно море събират средства за операцията на свой приятел

Вижте подробностите

Феновете на Черно море събират средства за операцията на свой приятел

Привържениците от Националния фенклуб на Черно море организират благотворителна инициатива по време на домакинството на Левски от 22-рия кръг на efbet Лига. Феновете на “моряците” събират средства за своя приятел и съмишленик Юлиян Михайлов, който страда от рак на костите и има нужда операция в чужбина, чиято обща стойност е 30 000 евро.

Сумата е непосилна за него и семейството му. За целта по време на двубоя със “сините” тази събота от 14:15 часа на стадион “Тича” ще има кутии за дарения, където всеки желаещ може да помогне. Ръководството, футболистите и щабът на Черно море вече се включи в кампанията за набиране на средства.

Ето и призива на НФК Черно море: Да напълним стадиона! Заедно в една кауза!

"Моряци, тази събота (22.02) от 14:15 Черно море се изправя срещу Левски, като за всички това е мач с по-специален заряд! Този път, освен за победата, ще се борим и за едно човешко бъдеще! Доста от вас вече са запознати със случая на нашия съмишленик Юлиян Михайлов и организираните благотворителните инициативи.

В събота на стадиона ще бъдат разположени кутии за дарения-непосредствено до магазинчетата под козирката и от страната на агитката.

Време е за мобилизация, всяко едно присъствие на стадиона е важно, нека не оставаме безучастни! Тук искаме да изразим огромните си благодарности към треньорското ръководство в лицето на Илиан Илиев и Петьо Костадинов, към всички футболисти, целия екип и ръководителите, които се включиха и подпомогнаха нашата кампания! БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ! В ИМЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ, ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки