Легенда на ЦСКА ще спасява третодивизионния Банско

Красимир Горанов се завръща като директор, преговарят с Елиаш да Силва

Легенда на ЦСКА ще спасява третодивизионния Банско

Легендата на ЦСКА Красимир Горанов се завръща на директорския пост във ФК Банско със задачата да го изведе от кризата, в която е изпаднал.

Горанов е бил поканен от местните общинари и футболна общественост, след като по време на неговото управление отборът беше един от най-стабилните във Втора лига. Именно той даде старт на прохождащия в треньорската професия Александър Томаш и неговия екип.

"Помолиха ме да се върна, за да стегнем организацията и трябва да се справим. Има доста пропуски, които се надявам да коригираме. Лошото е, че осем души напуснаха отбора седмица преди първенството, което не е много коректно. Но гледах първия мач с Вихрен от първенството и съм обнадежден и доволен. Оказахме съпротива на отбор, който почти си работи професионално", каза още Красимир Горанов.

Тимът води преговори за привличането на Елиаш да Силва. Бразилецът, който игра основно за Берое и Верея, за последно носи екипа на Хасково. В момента ръководството се опитва да го картотекира. Тази седмица Банско почива, а на 7-и март гостува на Марек (Дупница).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки