Трой Дийни: Време беше някой да спре Ливърпул

Вижте какво заяви острието на Уотфорд

Трой Дийни: Време беше някой да спре Ливърпул

В Уотфорд се насладиха на изумителната победа над Ливърпул с 3:0 като домакин и по този начин спряха серията на "червените" от 18 поредни победи и общо 44 двубоя без загуба във Висшата лига.

Капитанът Трой Дийни, който вкара третия гол заяви след мача, че през цялата седмица играчите са си говорили, че серията на "мърсисайдци" все някога ще приключи.

"Постигнахме този резултат благодарение на здрава работа и отдаденост. Говорихме си през цялата седмица, че те са много добри, но все пак някой трябва да ги бие, така че защо да не сме ние? Особено пък след като сме домакини. Играем силно на своя стадион, агресивни сме и това се получи и сега. Спечелихме много втори топки и ги накарахме да грешат. Просто вярвахме, че можем да ги бием. Знаехме, че ще имаме нужда и от късмет, но бяхме компактни и агресивни при контраатаките си" сподели капитанът.

"Когато имаш толкова мощен и бърз играч като Сар трябва да използваш качествата му и ние го направихме. Ван Дайк е изключително солиден, така че целта бе другият централен бранител. Победата е прекрасна, но ако изпаднем, тя няма да има значение. Зарадвахме феновете си, ще се насладим на триумфа и след това от понеделник отново ще започнем здраво да работим" заяви още Дийни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки