Атлетико Мадрид записа равенство с опашкаря Еспаньол (ВИДЕО)

"Дюшекчиите" продължават да редуват силен със слаб мач

Атлетико Мадрид записа равенство с опашкаря Еспаньол (ВИДЕО)

Атлетико Мадрид записа равенство 1:1 с опашкаря Еспаньол в двубой от 26-ия кръг на Ла Лига. Стефан Савич имаше нещастието да си вкара автогол през първата част, а през втората Саул замаза положението и изравни резултата, но "дюшекчиите" нямаха сили за повече. 

 
Още от самото начало Атлетико бе по-активният тим, но така и не успяваше да стигне до вратата на съперника. В 24-тата минута настана страхотен хаос пред вратата на гостите и Стефан Савич имаше нещастието да изпрати топката в мрежата на своя отбор. 
 
Еспаньол можеше да удвои аванса си 10 минути по-късно, но Ян Облак опази вратата си от Виктор Санчес.
 
Последваха опити на Андри Ембарда и Леандро Кабрера, които обаче отново бяха осуетени от стража на "дюшекчиите". 
 
Началото на втората част бе мечтано за Атлетико. Саул демонстрира перфектна техника и изпрати топката право във вътрешната страна на лявата греда, изравнявайки резултата. 
 
Домакините обаче не се отказаха и продължиха да търсят максимума от срещата. В 69-ата минута Бернардо достигна до центриране от корнер и отправи опасен удар с глава, който обаче бе неточен и премина покрай левия страничен стълб. 
 
В края на редовното време отново Бернардо бе най-близо до попадение, но и този път опитът му бе неточен и не доведе до промяна в резултата. 
 
Така "дюшекчиите" продължават да редуват силен със слаб мач, което им отрежда четвърта позиция с 44 точки в актива. Еспаньол пък остава закотвен на дъното със само 20 пункта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки