Херо: Срещу ЦСКА искам да видя манталитета и характера на Берое

"Ще видим какво е нашето ниво срещу по-сериозен отбор", коментира Димитър Димитров

Херо: Срещу ЦСКА искам да видя манталитета и характера на Берое

 Треньорът на Берое Димитър Димитров говори преди утрешното гостуване на ЦСКА. 

 
"Ще видим какво е нашето ниво срещу по-сериозен отбор. Единият тест срещу Локомотив (Пловдив) го издържахме, особено през първото полувреме, когато показахме доста сериозна и стабилна игра. Надявам се и сега да бъде по същия начин. 
 
Не искам по понятни причини да коментирам предварително. Възможно е да има промени в тактически план. Имаме проблеми с основни футболисти, които имат здравословни проблеми. Може да има промени в такъв аспект. 
 
Няма как да съм недоволен, след като сме спечелили от три мача 9 точки. Разбира се, че по отношение на играта винаги има какво да се желае. Физически Октавио не е готов. Той не е водил подготовка. Не само той. Има и други футболисти, като Фуртадо, които са с нарушена подготовка. Да не изреждам останалите. Те дойдоха малко късно. Сега се опитваме да балансираме този недостатък в това отношение.
 
Тестът ще бъде сериозен. Искам да видя манталитета и характер в нашите футболисти. Искам да видя дали има лидерско в техния характер. По какъв начин ще се преборят в този мач. Мачът ще бъде като лакмус за поведението в бъдеще на нашия отбор. 
 
Всяка една победа особено срещу грандовете като ЦСКА дават нужното самочувствие и увереност. Ще се опитаме да не мислим за значението на мача. Първо да се концентрираме върху нашето поведение, да играем добре. Резултатът ще дойде вследствие на добрата игра", заяви Херо пред dsport.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки