Аръм: Джошуа няма да се бие с Фюри, защото Пулев ще го нокаутира

След това ще преговарям със себе си за обединителен мач, заяви промоутърът

Аръм: Джошуа няма да се бие с Фюри, защото Пулев ще го нокаутира

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, е сигурен, че българинът ще нокаутира Антъни Джошуа в мача на 20 юни в Лондон и ще осуети плановете на британеца да направи обединителен мач за всички световни титли срещу Тайсън Фюри. Аръм, чиято компания "Топ Ранк" работи с Фюри, отрече твърденията, че договорът за подобен обединителен мач е почти готов. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, вече няколко пъти заяви, че ще направи всичко възможно за такъв мач и вече го е обсъждал с Аръм.

 
"Фюри - Джошуа никога няма да има. Пулев ще нокаутира Джошуа, така че защо да говоря с Еди, когото много обичам, за мач между Джошуа и Фюри? Смятам, че Пулев ще спечели и след това ще преговарям сам със себе си за двубой между Пулев и Фюри", каза Аръм пред "Таймс".
 
Според него Джошуа е уязвим и това се е видяло ясно в мачовете му срещу Анди Руис през 2019 г. Британецът изненадващо загуби титлите си с нокаут в началото на юни в Ню Йорк. Джошуа си върна поясите с победа по точки през декември в Саудитска Арабия, като тогава заложи на коренно различен стил, стоеше в далечна дистанция и не предприе почти никакви рискове, въпреки че Руис очевидно не бе в добра форма и тежеше 128 кг, като след реванша призна, че е "ял повече, отколкото трябва".
 
"Джошуа беше на върха, но след това бе нокаутиран от Анди Руис, който направи повечето си мачове, докато беше при нас, така че знаем кое е доброто и кое не е при него. Фактът, че Джошуа беше нокаутиран, би трябвало да звучи като алармен звън. Не броя мача, в който си върна титлите, защото Анди не можеше да се контролира, не тренира достатъчно за реванша и беше дебел. И въпреки че той беше в това състояние, Джошуа не смееше да влиза в размени на удари с него, той го надигра с бокс. Пулев е много, много по-добър от Анди Руис", допълни Аръм.
 
Промоутърът заяви още, че няма как да преговаря с Хърн без участието на другия промоутър на Фюри - Франк Уорън, който е в конфликт с Хърн от години: "Нека сме напълно ясни. Аз съм един от промоутърите на Фюри, другият е Франк Уорън. Няма да говоря с Еди без участието на Франк. А Франк никога не е говорил с Еди."
Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки