Ники Илиев: Левски няма да остане без спонсори

Бившият защитник на "сините" смята, че винаги ще има хора, които да помагат на клуба

Ники Илиев: Левски няма да остане без спонсори

 Големият защитник и бивш директор на Левски Николай Илиев говори пред "Тема Спорт" относно предложението тотото да помага на клуба. Илиев коментира и представянето на "сините" на терена.

"Убеден съм, че клуб като Левски винаги ще намери спонсор и винаги ще се намерят хора, които да помагат. Думите на премиера не мога да ги коментирам. Това, което става в момента, не е добро за отбора и клуба, но съм убеден, че ще се намерят спонсори. Виждате какво прави публиката. Само може да й се свали шапка. Особено онзи ден срещу Лудогорец. Ако я намаше нашата публика, много трудно щеше да се преживее този изключително труден момент. Но аз съм убеден, че нещата ще се оправят", каза Илиев.

"Също така, ако не беше публиката, много трудно щяхме да го вземем мача с Лудогорец. Тя направи нещо уникално, много отдавна не я бяхме виждали толкова обединена. Въпреки загубата от Славия и трагичната игра в онзи мач, публиката дойде на стадиона и направи така, че Левски да победи. Понякога имаме основания да критикуваме отбора - както срещу Славия. Но сега трябва да го поздравим. Не че тимовете показаха невероятна игра, но футболистите дадоха каквото могат и публиката го видя и оцени. Хората заслужават такова сериозно отношение", допълни Илиев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки