Солскяер: Трябваше да променя много след Моуриньо

"Нуждаехме се от определени елементи на пъзела", заяви норвежецът

Солскяер: Трябваше да променя много след Моуриньо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че е трябвало да промени доста неща при "Червените дяволи" след Жозе Моуриньо. Норвежецът смени Специалния в края на 2018 г. и след шеметното си начало, претърпя куп критики заради колебливи резултати. В момента обаче 20-кратният шампион на Англия е на гребена на вълната не познава вкуса в 11 поредни мача във всички турнири: 8 победи и 3 равенства.

"Чувствах, че тук трябва да се промени много. Закупихме четирима играчи и много останаха. Прехвърлихме и куп млади хора в първия отбор. Не знам колко драматични са тези промени. Не мисля, че това бяха драматични промени за тима - просто се нуждаехме от определени елементи на пъзела и нашите решения работеха. Не става въпрос само за тактиката, но и за играчите.

Имам отличен щаб и философия, които смятам, че са достойни за този клуб. "Червен"  съм и мисля, че знам от какво се нуждае този клуб. Убеден съм, че сме на правилния път. Различните клубове имат различни култури и различни начини на поведение, но вярвам в това къде се насочва Манчестър Юнайтед сега", заяви Солскяер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки