Българската федерация по плувни спортове зове: Пазете се!

„Така спасявате човешки живот!“

Българската федерация по плувни спортове зове: Пазете се!

Българската федерация по плувни спортове излезе с декларация, подписана от председателя Георги Аврамчев, с която подкрепят предприетите от държавата мерки срещу разпространението на коронавируса.

Ето и цялото комюнике без редакторска намеса от Novsport.com:

"Скъпи приятели,

БФПС категорично застава и приема извънредните мерки, предложени от Националния Кризисен щаб и приети от МС и подкрепени от Президента на Републиката.

Призоваваме всички наши членове, треньори, състезатели, родители и любители на плувните спортове, стриктно да спазват обявените мерки. Напълно наясно сме, че тези мерки ще затруднят провеждането на пълноценен тренировъчен процес.

Изправени пред тази зараза, ние сме уверени, че с личния си пример, всички ние ще допринесем за по-бързото преодоляване на пандемията.

В този момент най-важно е да запазим здравето и живота на нашата нация!

БФПС ще продължи дистанционно дейността си, и своевременно ще Ви уведомява и информира за настъпили промени във връзка с извънредното положение.

Препоръчваме на всички наши състезатели, по указанията на своите лични треньори, да поддържат своята физическа подготовка в условията на изолация, за да може след приключване на пандемията да продължите своя същински тренировъчен процес.

Убедени сме, че както винаги, голямото плувно семейство ще изпълни своя човешки дълг, с личният си пример, спазвайки стриктно наложените мерки.

ПАЗЕТЕ СЕ!

ТАКА СПАСЯВАШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

15.03.2020

Георги Аврамчев

Председател на БФПС
"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки