Капитанът на Локо Сф: Г-н Василев обеща, че няма да има проблем със заплатите

"В Бразилия се затварят училища и заведения. Щатските шампионати няма да се доиграват"

Капитанът на Локо Сф: Г-н Василев обеща, че няма да има проблем със заплатите

Капитанът на Локомотив (София) Евертон Джилио - Том, който вчера навърши 34 години заяви, че собственикът на отбора Иван Василев е гарантирал, че играчите на "червено-черните" няма да имат проблеми със заплатите.

 
"Президентът ни е много разбран човек. Той ни каза, че здравето е най-важното нещо за него, но и да не се притесняваме за заплатите. Имахме среща с него и ни го гарантира. В другите клубове не знам какво е положението", каза бразилският полузащитник.
 
В Локомотив (София) в момента провеждат индивидуални тренировки, съобразени със ситуацията. На открито и без други хора в близост. Том засегна и ситуацията в родината му Бразилия. "Вече има смъртни случаи. Преди 2 дни президентът на страната взе спешни мерки. Затварят се училища и заведения. Щатските шампионати няма да се доиграват. Няма да има шампиони и изпадащи тимове", поясни капитанът на Локомотив (София) пред Спортал.
 
Том коментира и темата със сънародниците му - футболистите на ПСЖ Неймар и Тиаго Силва, които се прибраха в Бразилия от Франция, която е силно засегната от вируса в момента.
 
"Те имат възможност да пътуват самостоятелно с частните си самолети. Не виждам проблем в това нещо. Проблемът е за обикновените хора, за които не е хубаво да пътуват в сегашната ситуация", коментира той.
 
За финал Том пожела всички да са отговорни, за да може по-бързо да приключи неприятната ситуация в световен мащаб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки