Индзаги не иска да се говори за титла

В Лацио все още не бързат да се ентусиазират

Индзаги не иска да се говори за титла

 Наставникът на сензацията от този сезон в Серия А Лацио Симоне Индзаги заяви, че е забранил употребата на думата "титла" зад четирите стени вкъщи.

"Римските орли" са втори в класирането с 60 точки, на 2 зад хегемона Ювентус. Засега обаче треньорът не може да се съсредоточи върху заключителните епизоди от борбата, след като епидемията от коронавирус прекъсна за неопределен период от време Калчото. Сега съпругата на Индзаги отдели време, за да говори за живота по време на тази криза.

"Беше жалко, че спряха първенството, докато Лацио беше в толкова добра форма. Има неща обаче, които са по-силни от нас и трябва просто да се примирим", започна Гая Лукариело.

"По-трудно ще е, когато Симоне се завърне към тренировките. Този вирус минава безсимптомно при много хора и може да заразиш останалите, без даже да го подозираш. Наистина ме плаши".

През гоялма част от деня Симоне преглежда на запис мачовете на отбора, поддържа контакт с играчите и с щаба си. Следобеда отделя време да играе футбол със сина ни Лоренцо. Вече успяха да счупят почти всичко възможно вкъщи!", завърши съпругата на стратега. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки