Треньорът на Балкан: Миналия петък раздадохме заплати

След седмия почивен ден се обезмисля целия процес, смята наставникът на ФК Кюстендил

Треньорът на Балкан: Миналия петък раздадохме заплати

Миналия петък раздадохме заплати, обяви пред Novsport.com треньорът на участника в ЮЗ трета лига Балкан Ботевград Иван Редовски.

 
"По-нататък кой както иска да поддържа формата. Аз го правя това с моето дете, независимо че съм на 39 години. Ива още 15 кръга до завършване на първенството. Как ще стане всичко това, главата не ми го побира. Ако се тръгне по системата сряда-събота, защото няма друг начин, няма как нашите футболисти-аматьори да издържат. На този етап получаваме 100 хиляди лева от Общината за издръжката на целия клуб. При нас няма треньорски щаб, разни директори, методисти, координатори и т.н. Двамата сме с домакина, аз съм и президент, и старши треньор. Очаквам да се оправят нещата в страната, бизнеса да потръгне, иначе без тяхната помощ не виждам как можем да оцелеем. Засега да помислим за здравето си, а след това за футбола", обясни Редовски.
 
Треньорът на ФК Кюстендил Николай Николов-Чезето пък обяви:
 
"След мача ни от 20-ия кръг срещу Надежда Доброславци  разпуснах моите играчи съгласно издадена заповед за почивка до 29 март. В последствие излезе ново разпореждане на футболната централа - до 13 април. Не съм раздавал никакви програми на футболистите. Чувам и чета, че мои колеги поддържат връзка със своите футболисти. Последните заявяват, че се готвят индивидуално и т.н. Искам да попитам колко футболисти имат колела, фитнес уреди и големи парцели у дома, за да ги използват за тренировки. За каква кондиция става дума? Програма се дава за определен период от време, но при условие, че има яснота кога ще се завърнем на футболните терени", каза той.
 
"На този етап няма никаква яснота кога ще продължи пролетния дял от първенството на ЮЗ трета лига . След седмия почивен ден се обезмисля целия тренировъчен процес. Но това е мое виждане. Нека на този етап да изпълним указанията на централния оперативен щаб и заповедите по техни указания за запазване здравето на всички", дбави Николов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки