Новата „червена“ звезда: Най-после преминах в значим и престижен клуб като ЦСКА

„Мечтая да се върна в Ювентус“, разкри Стефано Белтраме в интервю

Новата „червена“ звезда: Най-после преминах в значим и престижен клуб като ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Стефано Белтраме даде интервю за Juventus News 24, в което говори какви мерки се предприемат в България за борба с коронавируса.

27-годишният офанзивен халф обърна внимание и на представянето си на терена с червения екип и амбициите в своята кариера.

„Ситуацията не е лесна, защото семейството и любимите ми хора са в Италия, поради което постоянно се притеснявам за тях. Няма начин да им помогна, дори и да искам, а и не мога да се прибера, защото всичко е блокирано. Трябва да си търпелив и да се молиш, че нищо сериозно няма да се случи. Тук в България ситуацията се влошава, защото бройката на случаите се увеличава. Клубът ми забрани да се прибирам в Италия, а и да исках, нямаше как да стане, защото няма никакви полети“, каза Белтраме.

„Още от началото на престоя ми в ЦСКА всичко тръгна отлично. Отборът ме интегрира много добре, също както и треньорският щаб. Успях да натрупам поредица от двубои и да играя във всеки мач. От една страна, не е хубаво, че първенството беше прекъснато принудително. От друга, аз съм сигурен, че ще продължа да се представям добре, след като се завърнем на терена, защото имам добра основа“, допълни плеймейкърът.

„Престоят ми в Ювентус е от изключително голямо значение за мен. Аз бях част от този клуб от момента, в който започнах да разбирам футбола. Имах щастието да играя за отбора, който подкрепях. Бяха 9 интензивни години. Трябва да благодаря на Ювентус за футболиста, в който ме превърна. Мечтата ми винаги ще е един ден да се върна и отново да нося черно-белия екип. Ще видим какво ще се случи, сега съм тук, в ЦСКА, в елитно първенство. Най-после преминах в много значим и престижен клуб като ЦСКА и сега искам да работя здраво, за да видя какво ще ми предложи бъдещето“, каза още Стефано Белтраме.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки