Фърдинанд призова Юнайтед да похарчи 230 млн. паунда през лятото

„Червените дяволи“ трябва да се подсилят с Джейдън Санчо и Хари Кейн, смята бившият им защитник

Фърдинанд призова Юнайтед да похарчи 230 млн. паунда през лятото

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд призова бившия си клуб да инвестира средства, за да привлече крилото на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо и нападателя на Тотнъм Хари Кейн.

“Червените дяволи” отдавна се считат за фаворити в борбата за Санчо, докато Кейн тези дни направи явен намек, че може да смени клуба по време на следващия трансферен прозорец.

Според Daily Mail, привличането на Санчо и Кейн ще струва общо 230 млн. паунда, но Фърдинанд е убеден, че това би било добра инвестиция.

“Хари Кейн винаги е бил скромен и сдържан, но този път направи гръмко изявление. Той винаги се е надявал да реализира своята мечта в Тотнъм, но това не се случи. Той е разочарован. Мислите ли, че Хари ще бъде щастлив и доволен, вкарвайки голове и покорявайки рекорди, без да е спечелил никакви трофеи до края на кариерата си? Не. Той ще бъде разстроен и опустошен. Мисля, че тези негови думи означават, че Хари ще си тръгне. Той иска да печели трофеи и други клубове ще го потърсят. Знаем, че Юнайтед ще претендира за него, тъй като той е идеален играч за тях. Ювентус също може да го поиска. Възможно е и Реал. Той ще струва скъпо, минимум 130 млн. паунда. Относно Санчо, аз искам той да отиде в отбор, където ще играе, прогресира и прибира трофеи. Него го свързват с Юнайтед, Челси, Пари Сен Жермен, но аз мисля, че Юнайтед е най-доброто място за него, тъй като не съм безпристрастен. Той е неудържим и се явява един от най-добрите млади играчи в настоящия момент. Той е футболист с огромен потенциал и може да бъде привлечен за 100 млн. паунда. В негово лице ти получаваш играч за следващите десет години. Това са огромни пари, но бих рискувал. Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал, Хари Кейн, Джейдън Санчо – много централни защитници биха станали нервни още преди стартовия сигнал”, написа Фърдинанд в Инстаграм. /БГНЕС

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки