Крушчич: Не сме говорили за намаляване на заплатите в ЦСКА

"В лош момент за нас дойде това спиране на първенството, всички гледат своя интерес"

Крушчич: Не сме говорили за намаляване на заплатите в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде интервю за "Дарик", в което разкри, че в клуба не са обсъждали темата за намаляването на възнагражденията на футболистите си.

 
"Добре съм, здрав съм, това е най-важното. Моите близки са в Сърбия, аз съм в София. Всеки ден съм в контакт с тях, не е лесно, разбира се. Малко е трудно без семейство, но постоянно се чуваме. Следим ситуацията и в Сърбия, и в България", започна сърбинът.
 
"За човек е трудно да се съсредоточи в нещо, когато е заобиколен от новини за коронавирус. Опитвам се да остана концентриран върху футбола. Старая се, но не е лесно. Гледам мачове, правя си планове. Анализирам работата си. Ежедневно съм  контакт с треньорите, защото повечето живеем в един и същи хотел. В контакт съм и с директорите – Стойчо Стоилов, Кристиано Джарета, Гриша Ганчев. Говорим много за футбол.
 
Никой не може да каже със сигурност кога ще се поднови шампионатът всичко зависи от ситуацията. Когато говоря с някой винаги давам Китай за пример, който излезе от тази ситуация за три месеца. Но не съм сигурен, че европейските народи имат китайската дисциплина", добави наставникът на "червените".
 
"Аз винаги съм бил за това спорът да се реши на терена. Набрахме ход, на полуфинал за Купата сме. В лош момент за нас дойде това спиране. Всички гледат своя интерес. Всички отбори мислят кое е по-добро за тях в този момент. Всеки гледа себе си. Всичко е възможно, ако ситуацията се подобри. Аз съм уверен, че ще се намери най-доброто решение, само да се оправят нещата.
 
Чувам се с играчите. Трудно им е. Преди малко се обадих на Кристиян Малинов точно. Най-трудно е за младите хора. Свикнали са с физическа активност. Въобще да не тренират или да тренират вкъщи е трудно. Ще видим как ще им се отрази, когато всичко това приключи. За мен е много трудно да седя вкъщи и нищо да не работя. Много е трудно физически и психически", каза още сръбският специалист.
 
В контакт съм с Гриша Ганчев говорим си за футбол, но досега не сме говорили за намаляване на заплати. Не знам какво ще става", призна Милош Крушчич.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки