Юнайтед сменят Погба с топ халф от Серия А

Милинкович-Савич прави много добър сезон в Лацио

Юнайтед сменят Погба с топ халф от Серия А

 В Манчестър Юнайтед вече се настройват за времето след Пол Погба. Все по-усилено се говори, че французинът ще бъде продаден през лятото. Затова шефовете вече се оглеждат за негов заместник и според "Foot Mercato" той дори вече е избран. Това е Сергей Милинкович-Савич от Лацио.

Сърбинът отдавна е в полезрението на "Червените дяволи". Те го искаха още миналото лято, но не успяха да се разберат с президента на Лацио Клаудио Лотито, който постави цена от 110 милиона евро на халфа. Въпреки това от Юнайтед не се отказват и ще направят нов опит да го вземат, още повече, че сега те ще разполагат с доста по-сериозен бюджет след евентуалната продажба на Погба.

На "Олд Трафорд" обаче трябва да са готови за сериозна трансферна битка, ако искат да вземат Милинкович-Савич, тъй като той е желан и от Реал Мадрид, Ювентус и Пари Сен Жермен.

Любопитното е, че и братът на Милинкович-Савич Ваня също бе близо до трансфер в Манчестър Юнайтед, но проблеми с документите провалиха сделката и в момента стражът играе в Стандард (Лиеж) под наем от Торино.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки