Каргас намекна, че може да се раздели с Левски

„Целта ми е да достигна максимално високо ниво, ще излезем по-силни от това!“

Каргас намекна, че може да се раздели с Левски

Защитникът на Левски Йоанис Каргас заяви, че не е мислил как да продължи кариерата си.

25-годишният бранител даде интервю пред гръцка медия и отговори на въпрос дали обмисля вариант за завръщане в Южната ни съседка.

"Със сигурност и това ти идва наум. Но, за да съм честен - не гледам на нещата като "какво искам" и "от какво имам нужда". Просто го слагам на кантар и така решавам кое е най-добро за кариерата ми. Моята цел е да постигна максимално високо ниво. Да минавам през всяко едно предизвикателство и да си докажа докъде мога да стигна. Сега обаче има други неща, свързани с пандемията. Важно е да преодолеем трудностите, които срещаме в тази абсурдна ситуация. С молитва и търпение ще успеем и ще излезем по-силни от това“, каза бранителят и коментира ситуацията в Беларус – единствената страна в Европа, където в момента тече футболно първенство. През 2018 година той носи екипа на Динамо Брест (настоящият шампион), като спечели купата и Суперкупата на страната.

„Беларус е затворена, много специална страна. Говоря със старите си съотборници и те ми казват, че феновете сега са по-малко. Не е като преди по стадионите, но в ежедневния живот всичко си е по старому – той протича нормално.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки