El Mundo: Неймар се отказва от 30 милиона, за да се върне в Барса

Бразилецът продължава да натиска за трансфер на "Камп Ноу"

El Mundo: Неймар се отказва от 30 милиона, за да се върне в Барса

 Барселона продължава да се опитва да си върне бразилската суперзвезда Неймар и явно футболистът няма нищо против към завръщане на Камп Ноу, пише Ел Мундо Депортиво.

Но на играча и на баща му е обяснено, че Барселона не може да му плаща заплатата от Пари Сен Жермен. Неймар Жуниор ще трябва да преглътне пропуснати финансови ползи в размер на около 30 милиона евро на година, ако се завърне на "Камп Ноу".

В момента възнаграждението на Ней на "Парк де Пренс" надхвърля 50 милиона евро, тъй като към заплатата му се добавят и бонуси от Qatar National Bank. В Барса той ще трябва да подпише споразумение в рамките на около 20 млн. евро на година. 

Неймар игра за Барселона от 2013 до 2017 г., като стана двукратен шампион на Испания, трикратен носител на Купата на Краля, а също така спечели и Суперкупата на страната. Барса с Неймар спечели Шампионска лига, Суперкупата на УЕФА и Клубната световна купа.

През 2017-а бразилецът премина в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро. С ПСЖ той стана 2 пъти стана шампион на Франция, веднъж спечели Купата на Франция, Купата на лигата и Суперкупата на Франция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки