Лотито: Бих се съгласил титлата да се реши в един мач срещу Ювентус

Президентът на Лацио не смята, че Интер и Аталанта имат място в спора за титлата

Лотито: Бих се съгласил титлата да се реши в един мач срещу Ювентус

 Президентът на Лацио Клаудио Лотито би се съгласил ако има предложение да се определи шампионът в Серия А в един мач с Ювентус. По неговите думи това би било справедливо. В момента "лациалите" изостават с 1 точка от "бианконерите".

"Бих приел предложението да се определи шампионът в един мач с Ювентус. Но не съм си задавал такива въпроси, възобновяването на шампионата ще ни постави в неизгодно положение. Пожертвахме Лига Европа. Трудно би се угодило на всички отбори в Серия А. Изоставаме с точка от Ювентус, но в първия двубой победихме с 3:1, остава ни един мач срещу тях", коментира Лотито.

"За да бъде справедливо, кажете, трябва ли Интер, който е на 8 точки, както и Аталанта с изоставане от 14 точки да претендират за титлата?", добави още той за вестник La Repubblica.

Сезонът в Серия А беше спрян в средата на месец март заради пандемията от коронавирус, която обхвана Европа. По последни данни в Италия заболелите са 197 675 души - трети в света, а загубилите живота си са 26 644 души, оздравелите са 64 928. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки