Бербатов с нови разкрития за скандала със Сър Алекс през 2011 година

"Изненадан бях, защото вярвах, че мога да вкарам отвсякъде в онзи ден"

Бербатов с нови разкрития за скандала със Сър Алекс през 2011 година
Легендарният български нападател Димитър Бербатов призна, че един от най-болезнените разговори в кариерата му е бил този, в който Сър Алекс Фъргюсън му е съобщил, че няма да е част от състава на Мначестър Юнайтед за финала на Шампионската лига през 2011 година. 
 
В онзи сезон Бербатов беше записал 21 гола във всички турнири, въпреки че не беше отбелязвал гол в европейските турнири. Независимо от това българинът е бил уверен, че ще намери място поне на скамейката. 
 
Това обаче не се случи, след като Уейн Рууни и Хавиер Ернандес започнаха като титуляри в атака, докато Майкъл Оуен беше на скамейката. Митко признава, че е останал изключително разочарован, след като разбрал решението на мениджъра си. 
 
"Точно преди мача той ми звънна и ми каза, че колкото и да му е неприятно ще трябва да ме остави извън групата. Беше много болезнено, защото бях голмайсторът на отбора във Висшата лига", започна голаджията. 
 
"Изненадан бях, защото вярвах, че мога да вкарам отвсякъде в онзи ден. Въпреки изненадата ми обаче трябваше да го преодолея", завърши Бербатов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки