Бодуров: В ЦСКА има твърде много директори и не се знае кой за какво отговаря

"Винаги ще уважавам Гриша Ганчев, защото знам какво ми е дал"

Бодуров: В ЦСКА има твърде много директори и не се знае кой за какво отговаря

В ЦСКА има твърде много директори без да се знае кой за какво отговаря. Това заяви бившият бранител на "армейците" Николай Бодуров в интервю за bTV. 33-годишният защитник смята, че именно това е един от основните проблеми на клуба.

 
Бодуров се раздели с ЦСКА през октомври 2019-а, след като собственикът на "червените" Гриша Ганчев заяви, че защитникът е "задраскан с дебелия маркер": "Определено не ми стана приятно. Това си е лично негово решение (на Ганчев). Приемам го, продължавам напред."
 
"Доста време работих с него. Той е направил и прави изключително много за българския спорт. Това трябва да се знае. Винаги ще го уважавам, защото знам какво ми е дал", категоричен е Бодуров. И добави, че за последно се е чул с Ганчев, след като е изказал неговата гледна точка.
 
В момента Бодуров е свободен агент, след като разтрогна договора си с иранския Естеглал. Защитникът не отхвърля възможността да заиграе в родния Пирин (Благоевград) - заедно със Станислав Манолев и Светослав Дяков.
 
"Напълно е възможно. Коментирах с Манолев - и неговото желание е да си остане тук. С Дяков не съм коментирал - не знам дали ще му предлагат договор, но съм сигурен, че и неговото желание е да се върне", завърши Бодуров

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки