Неймар си намалява заплатата на половина, за да се върне в Барса

Бразилецът е оценяван на 200 милиона евро от ПСЖ, което е непосилно за "каталунците"

Неймар си намалява заплатата на половина, за да се върне в Барса

 Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е готов да приеме намаление на 50% от заплатата си, за да си осигури завръщане в Каталуния през лятото. „Каталунците“ имат желание да си върнат бразилеца, но не желаят да плащат исканата цена от парижани в размер на 200 милиона евро.

Според „Mundo Deportivo“ обаче, 28-годишният нападател е решен да се присъедини отново към тима на Кике Сетиен. В новината се посочва, че Неймар вече е отхвърлил предложение за нов договор на стойност 100 милиона евро, като по този начин иска да принуди ПСЖ да го пусне обратно в Испания.

Френският шампион може да намали исканата цена до 150 милиона евро през следващите седмици, като Неймар не желае да удължи престоя си след юни 2022 година.

Барселона обаче е силно свързан и с нападателя на Интер Лаутро Мартинес. Аржентинският национал има клауза за освобождаване в размер на 111 милиона евро, която става активна през първите две седмици на юли.

Поради финансовото въздействие на пандемията от коронавирус „каталунците“ едва ли ще могат да подпишат и с двамата играчи, което означава, че Сетиен ще трябва да даде приоритет на един от тях.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки