Байерн се надява, че цената на Сане ще падне

Ули Хьонес потвърди, че сумата за крилото ще е далеч от исканите 110 милиона от Сити преди година

Байерн се надява, че цената на Сане ще падне

Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес коментира движението на цената на нападателя Льорой Сане, който в момента играе в Манчестър Сити. Баварците се интересуват от него от доста време и той минава за желание както на ръководството, така и на феновете.

През миналото лято от Сити поискаха 110 милиона евро за 24-годишният германец, което обаче не се хареса на Байерн. Сега те се гласят за нов опит да го вземат.

'Цената на Сане, разбира се, че ще бъде съвсем различна в сравнение с тази отпреди година, казва Хьонес пред сайта Goal.com. Тогава Льорой Сане имаше оставащ договор с Манчестър Сити за още две години, а не за един и нямаше скъсване на кръстни връзки. А през тази година цените ще паднат, не само на Сане".

По-рано се твърдеше, че мюнхенският отбор вече е съгласувал с този играч предварителен договор за пет години, но за момента това не е потвърдено.

Футболистът получи разкъсване на връзки на мача за Суперкупата на Англия на 4-и август 2019-а година срещу Ливърпул, поради която травма практически пропусна целия сезон до момента. Той се върна към тренировките с отбора в края на януари, а през март и сезонът беше спрян заради пандемията от коронавирус.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки