Ювентус също се нареди на опашката за Милик

Полякът може отново да замени Игуаин, но този път в Торино

Ювентус също се нареди на опашката за Милик

 Ювентус е отправил запитване към Наполи за възможността да привлече в състава си нападателя Аркадиуш Милик, твърди "Калчомеркато". Италианският шампион се оглежда за нов централен нападател, който да заеме мястото на Гонсало Игуаин. Бъдещето на аржентинеца към момента е доста неясно, но все повече информации се повявяват, че той е пред раздяла с "бианконерите" и няма да изпълни договора си, който е до 2021 година.

От Ювентус имат няколко набелязани футболисти за върха на атаката като най-желани са Мауро Икарди и Габриел Жезус. Аржентинецът обаче може и да остане в Пари Сен Жермен, ако французите решат да платят откупната му клауза. Манчестър Сити пък е поставил твърде висока цена на бразилеца, така че и неговото привличане ще бъде доста трудно.

Така от Юве са се насочили към по-евтин вариант за подсилване на атаката, а именно Аркадиуш Милик. Полякът е оценен на около 40 милиона евро и към момента отказва да преподпише нов договор с неаполитанците, така че няма да е изненада, ако клубът реши да го продаде.

Любопитното е, че Милик пристигна в Наполи за заместник на Игуаин, който тогава премина в Юве. Сега полякът може отново да замени аржентинеца.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки