Определиха Валентина Антов за вундеркинд

Крилото на Черно море Мартин Минчев също намери място сред децата чудо

Определиха Валентина Антов за вундеркинд

 Талантът на ЦСКА Валентин Антов беше определен за най-обещаващото дете чудо в родния футбол. Той попадна в полезрението на страницата Football Wonderkids в Инстаграм, която следи стотици млади играчи по цял свят. По отношение на Антов те написаха: "Валентин се отличава със спокойствие и физика, и с умението да играе в защита и в халфовата линия. Друг обещаващ футболист в българското първенство е крилото Мартин Минчев", посочват от Football Wonderkids.

Антов има 34 участия в елита, като дебютът му бе на 14 април 2018 година срещу Верея. Той е бил титуляр в 25 от срещите. През миналия сезон Вальо записа 18 мача в елита, а през настоящата кампания имаше 12. Неговото налагане този сезон започна при Милош Крушчич. Интересното е, че Антов е бил на трена по 90 минути във всеки от 12-те си двубоя. От началото на годината беше използван в центъра на защитата заради контузията на Раул Албентоса, а през есента действаше като опорен халф
За купата Антов има още 7 частия, а в Лига Европа - също 7. През 2018-а той игра срещу всеки от съперниците на "армейците" (Рига, Адмира Вакер и Копенхаген), а през тази кампания се изправи срещу Титоград в Черна гора и Осиек в София. 

Антов неведнъж е бил спряган за трансфер в чужбина. Факт е, че за него са идвали скаути от Англия, а преди около година и половина за неговите права имаше и предложения от Острова. Племенникът на Анатоли Нанков дебютира за "червените" едва 14-годишен в двубой за Куата на България, когато тимът беше в Трета лига. После записа и няколко участия в Югозпадната Трета лига, но тежка контузия му попречи да играе повече.

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки