Пакета: Милан е моят дом

Бразилецът се надява да остане дълго при "росонерите", въпреки интереса от много отбори

Пакета: Милан е моят дом

 Халфът на Милан Лукас Пакета изрази привързаността си към клуба. Бразилецът изтъкна, че независимо от спекулациите за негов трансфер след края на сезона, желанието му е да остане на "Сан Сиро".

"Милан е моят нов дом. Надявам се винаги да съм щастлив тук и ще давам всичко от себе си, за да постигна успехи с този исторически клуб. Харесва ми да съм част от Милан, харесват ми храната в Италия и красивият език. Разбира се, Бразилия ми липсва, най-вече заради семейството и приятелите", сподели Пакета в интервю за страницата на "росонерите" в Instagram.

Преди мач обичам да си пускам музика, но най-голямата мотивация е това да облека фланелката на Милан. Първият ми гол означава много за мен. Щастлив съм в Италия и се надявам да играя по-редовно, за да покажа качествата си и да съм полезен за отбора", добави бразилецът.

През януари той беше свързван с евентуална размяна с Ювентус, включваща Федерико Бернардески. В последните дни пък се говори за интерес към него от страна на Пари Сен Жермен и Фиорентина.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки