Агентът на Миятович разкри: Може да напусне Левски

"Александър Попович има договор, но нищо не се знае"

Агентът на Миятович разкри: Може да напусне Левски

Агентът на вратаря Милан Миятович - Александър Чанович, разкри в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT, че по всяка вероятност черногорецът няма да остане в Левски през следвавщия сезон. Бившият страж на Черно море разкри подробности и около договора на Зоран Попович със "сините". Последният изва от сръбски гранд Цървена звезда.

 
„Не знам дали ръководството  ще активира клаузата на Милан. Той подписа за 1+1 години. Имам добра комуникация с шефовете и треньорския щаб на Левски. Не се знае нищо в тази ситуация с пандемията от коронавируса. Чувам се редовно с Миятович. Предложих го на Левски, защото знаех неговите качества. „Сините“ уцелиха с него. Милан ми е №1, не, защото е добър вратар, а и добър и честен човек. Прекара карантината в София със семейството си“, каза Чанович.
 
„Александър Попович има договор с Левски. Това е официално и няма нищо по-различно. Той знае своите ангажименти от лятото. Но нищо не се знае в тези времена. Следим обстановката около собствеността на Левски и не знаем какво ще направи следващия собственик на клуба. Но комуникирам с ръководството и всичко е наред“, добави още той.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки