Инсталирай - Novsport Alert

ЕВРОПА

Манчестър Юнайтед
Ливърпул
Арсенал
Челси
Интер
Милан
Ювентус
Рома
Реал Мадрид
Барселона
Атлетико Мадрид
Байерн Мюнхен
Манчестър Сити
ПCЖ
Лацио
Борусия Д

Анкета

Ще успее ли Бруно Акрапович в ЦСКА?

Ще успее ли Бруно Акрапович в ЦСКА?


Реклама

Facebook

18 май 2020 15:53 Пламен Димитров


Септември пусна писмо до БФС, нападна жестоко ЦСКА 1948

 

Ръководството на Септември (София) излезе с отворено писмо до Българския футболен съюз, медиите и футболната общественост. Публикуваме написаното от клуба от квартал Драгалевци без редакторска намеса:

 
"ПОЗИЦИЯ
 
От ПФК Септември АД – гр. София, ЕИК: 130178305
 
адрес: гр. София, бул. Витоша 180
 
Уважаеми господа от Български футболен съюз,
уважаеми медии,
уважаема футболна общественост,
 
в края на изминалата седмица футболната ни централа записа поредна нова срамна страница в историята на своето управление, начело на най – обичания спорт в Република България. За пореден път Български футболен съюз (БФС) показа различен „аршин на мерене“, а също така показа, че никакви препоръки, разпоредби и подобни на Европейската футболна централа (UEFA) не важат за тях.
 
На 14.05.2020г. в 10:00ч. се проведе среща с предизвестен край между представители на водещите четири отбора във временното класиране във Втора професионална лига (ВПЛ), господин Стефан Капралов – президент на Професионална футболна лига (ПФЛ) и господин Емил Костадинов, представител на БФС. Междувременно два часа по – рано, от водещи медии публикуваха информация, че решението вече е взето и новия член на Първа професионална лига (ППЛ) ще бъде ФК ЦСКА 1948.
 
Решението на ръководството на БФС може да бъде обрисувано с множество епитети като неадекватни, водещи до размисли за скрити подбуди. Шокиращото в случая е, че то е взето от хора, които трябва да управляват българския футбол в спортно – технически аспект, а такъв липсва категорично в прекратяването на ВПЛ и обявяването на служебен първенец.
 
Господа управляващи, улисани в разпределението на вице – президентски постове в едно, оставено на доизживяване  управление на БФС забравихте важни фактори и детайли. Собствената Ви наредба и разпоредбите на UEFA, Ви даваха „законно“ основание да вземете правилното решение относно завършване на сезон 2019/2020г. във ВПЛ.
 
Вместо това си „измихте ръцете“, с едно лишено от всякакъв смисъл запитване към отборите във ВПЛ за доиграване на сезона, поставихте на „пангара“ – ръководството на ПФЛ и след това се скрихте зад отговорите на клубовете, които се опитват да оцелеят в момент на финансова криза и разпуснаха играчите си още в средата на месец Март.
 
Задаваме Ви следните въпроси:
 
1. След като Александър Чеферин – президент на UEFA многократно призова членовете на Европейската футболна централа, при възможност да завършат първенствата по спортен път, защо ВПЛ беше прекратена преждевременно?
 
Подсказваме Ви, че в Република България няма забрана за продължаване на футболните първенства, а в ППЛ ще бъдат изиграни 7 кръга.
 
ВПЛ - професионална лига ли е или аматьорска и с какво тя повече се различава от ППЛ, че шампионът бе определен по НЕ спортен начин.
 
2. Защо при четири възможни варианта за определяне на крайно класиране във ВПЛ бе взет този, който UEFA категорично не препоръчва?
 
Вариант 1 - Доиграване на сезон 2019/2020 във ВПЛ /изиграване на всички оставащи кръгове/
 
Вариант 2 - Изиграване на плейофи между водещите 4 отбора във временното класиране
 
Вариант 3 – Прекратяване на сезон 2019/2020 във ВПЛ на база изчислен коефициент поради различен брой изиграни срещи
 
Вариант 4 – Прекратяване на сезон 2019/2020 във ВПЛ по НЕ спортни причини.
 
При взетият от Вас вариант 4, имаме следните уточнения:
 
На 24.03.2020г. футболната асоциация на Англия (FA) прави запитване до UEFA как да класира СПРАВЕДЛИВО И ЗАКОНОСЪОБРАЗНО отборите във Висшата лига.
 
От УЕФА отговарят и подчертават, че класирането в тези случаи трябва да се базира на принципа на "спорните заслуги" през сезона.  Указанието на UEFA съобразено със справедливоста и законосъобразноста в такъв случай е крайното класиране да се изготви по следния критерий, изключващ ощетяване на отборите с различен брой изиграни срещи :
 
!!!! Броя на изиграните до момента срещи на отборите, да бъдат разделени на спечелените до момента точки и получения коефициент да се брои до третия десетичен знак след точката. След това крайното класиране да бъде определено, като за пръв се приеме клуба с най-висок получен коефициент и надолу до последния отбор по низходящ ред.
 
Отбелязано е ,че в такъв случай и Футболната асоциация (FA) ще бъде защитена максимално юридически от евентуални бъдещи съдебни искове.
 
3. Защо след като направихте запитване до отборите от ППЛ кога да продължи сезон 2019/2020г. НЕ взехте под внимание желанието на мнозинството от над 70% първенството да стартира на 12 юни (молим да бъдат изнесени отговорите публично), а се съобразихте с останалите отбори? Защо първенството във ВПЛ беше прекратено под претекст – „желанието на отборите“?
 
Крайно любопитно за цялата футболна общественост е да разбере мотивите Ви за различните решения в случая. Мълчание от Ваша страна или липса на мотиви, единствено би затвърдило твърденията, че както в ППЛ, така и във ВПЛ, БФС взима решенията си на база абсолютна безпринципност.
 
4. По какъв начин две от водещите спортни медии у нас , научиха и разгласиха информацията, че ВПЛ ще бъде преждевременно прекратена, още преди да бъде проведена срещата между заинтересуваните страни, провела се на 14.05.2020 от 10:00ч., като след края на срещата, господин Емил Костадинов опроверга пред наш служител информацията, че решението е вече взето „под масата“, както стана в действителност?
 
5. На срещата между отборите на ПФК Септември АД – гр. София, ФК ЦСКА 1948 – гр. София, ПФК Монтана, ФК Локомотив 1929 – гр. София, господин Стефан Капралов – президент на ПФЛ и господин Емил Костадинов – представител на БФС, гласуването на варианта за изиграване на баражи между първите 4 отбора, завърши с гласове 2 – ЗА и 2 – ПРОТИВ. Моля да бъде обяснено на всички ни, какви са причините за това, гласовете на ФК ЦСКА 1948 и ПФК Монтана да имат повече тежест от тези на ПФК Септември АД – гр. София и ФК Локомотив 1929, тъй като те се взеха под внимание при решението?
 
6. Допитахте ли се до всички отбори от ППЛ относно начинът на доиграване на сезон 2019/2020 и броя на срещите? Ако – ДА, моля да бъдат изнесени отговорите им, официално на широката футболна общественост и да ни отговорите на въпроса, дали НЕ БЕ по – удачно да се изиграят оставащите 2 срещи от редовен сезон, след което участниците на баражите щяха да бъдат до голяма степен равнопоставени, а започването на сезон 2020/2021 нямаше да бъде максимално усложнено и всички клубове от ППЛ щяха да имат оптимално време за сформиране на отборите си?
 
7. След като преди няколко седмици, голяма част (над 60%) от клубовете в ППЛ излезнаха с позиция за промяна на формата на първенството, водещите клубове от ВПЛ също изразиха готовност за участие и финансова стабилност, какво по – точно спира ръководството на БФС да промени формата на ППЛ или да направи открита дискусия с всички клубове?
 
Продължава да е крайно объркваща Вашата позиция до момента, като се надяваме да обясните на всички заинтересовани страни, защо мнението на отборите от ППЛ – няма значение, а мнението на отборите от ВПЛ – има значение.
 
8. Може или не може, формата на ППЛ да бъде променен? Ако може – какво Ви спира, ако не може – какви са причините, тъй като всички отлично си спомняме как бе променен в началото на сезон 2019/2020г., що се касае до изпадащия отбор? Не смятате ли също, че в цяла Европа няма по – абсурден вариант на първенство, в което до скоро отбор дори с 1 спечелена точка можеше да се спаси, а отбор изоставащ на 20 точки от третия, може да го елиминира и да представя страната ни в Европейските клубни турнири?
 
Излишно е тук да ви подчертаваме, че успехите на българските отбори носят само дивиденти и на футболната ни централа и престиж, който някъде през последноте десетилетия, съвсем изчезна.
 
9. По какъв начин да процедира ПФК Септември АД – гр. София с изтичащите договори на 85% от играчите ни, тъй като при неизвестността в коя група ще играе отбора след 2 месеца, считано от днешна дата 18.05.2020г., нито ние като клуб, нито те като играчи бихме могли да знаем, дали искаме да продължим трудовите си взаимоотношения?
 
При оставане на отбора във ВПЛ, ръководството на клуба вероятно няма да може да отговори на изискванията на голям % от сегашните си играчи, а на свой ред играч договорил личните си условия с трети клуб, няма да вземе участие в баража или няма да се вложи на 100%, рискувайки здравето си и работата си.
 
10. Хипотетично при класиране на ПФК Септември АД – гр. София в ППЛ, смятате ли, че времето от 5 – 7 дни до започване на сезон 2020/2021 е напълно достатъчно в административен и спортно – технически аспект?
 
При отговора Ви молим да ни обясните как по – точно се очаква от нас да се договорим, да подпишем договори, да картотекираме физически и електронно и да обиграем състав за първия официален мач за сезон 2020/2021, в рамките на тези няколко дни. Действията и решенията Ви показват, че отборите от ВПЛ, борещи се за промоция в ППЛ не са от значение или може би и изходът от баражите е предрешен!?
 
В продължение на всичките ни въпроси и завършване на нашата първа позиция, не виждаме логиката и очакваме Вие да ни я обясните. Фактите, че ПФК Септември АД – гр. София дава голям % играчи в националните юношески гарнитури, налага млади играчи в представителния си отбор, финансово стабилен е, предоставя на БФС за ползване модерните си футболни бази и показва изключителен професионализъм в тези отношения показва, че решенията не се взимат на база – извличане на положителните резултати от ситуацията.
 
ПФК Септември АД – гр. София внимателно ще прегледа всеки детайл и ще потърси правата си, където трябва. Били сме ощетявани многократно през последните години, но не се отклонихме от философията си. Ще оставим на Вас, обаче да обясните на нашите над 800 деца и широката футболна общественост, що е доблест и феърплей и как в държава с разрешение за продължаване на футболните първенства, Вие прекратихте едното и обявихте служебен шампион „под масата“, а не на терена.
 
С Уважение:
 
ПФК Септември АД"

Реклама

Коментари

Секция "Коментари" е предоставена за мнения и коментари от читателите на novsport.com. Препоръчителна минимална възрастова граница 18 години.
Novsport.com не носи отговорност за съдържанието на тази секция. Посетителите използват и четат раздела на своя отговорност.

Bookmark and Share

...
Изпратено от Анонимен на 19 май 2020 11:59. |
За пореден път става ясно и на кокошките,че т.н.журналисти в "Нов спорт" са гола вода и кал под мишниците.Никъде в писмото на ПФК"Септември" до футболния съюз не се споменава ЦСКА1948 нооо големите журналя са лепнали подвеждащо заглавие на статийката "Септември" нападна жестоко ЦСКА 1948.Ебах ти и тъпаците.
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 23:39. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 23:39. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
...
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 23:34. |
ПРАЩАИТЕ ВЕДНАГА ЛЕСНАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ЕВРОИДИОТКА В А ОКРЪЖНА
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 23:30. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
Най-верния ход на Цеката е да си влее дружеството си в ЦСКА. Така всички ще са доволни. И Левски, и Септември, и Локо Сф. Нека Цеката се опомни.
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 22:28. |
Най-верния ход на Цеката е да си влее дружеството си в ЦСКА. Така всички ще са доволни. И Левски, и Септември, и Локо Сф. Нека Цеката се опомни.
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 22:11. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
Тия па, за какво певът ...
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 21:29. |
Коефицент: ЦСКА 1948 - 2.619; Септември - 2.6; Пряк двубой ЦСКА 1948 - Септенври 5:0; А ся де???
Срещу ръжен се не рита(стара поговорка)
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 20:37. |
Септември не знаят ли, че EFBET е спонсор на първенството,а собственикът на ф.к.цека1948 е притежател и на efbet???.
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 20:03. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 20:02. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
Е, и?
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 19:52. |
На Септември не се ли е намерил някой да им обясни, че и по коефициент точки спрямо изиграни мачове (вариант 3) макар и с малко, но пак са след ЦСКА 1948. Не е въпрос до пристрастия, а до елементарна математика.
...
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 19:50. |
Абе тъпанари къде видяхте атака срещу ЦСКА1948? Едно заглавие не можете да напишете сами
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 19:44. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 19:43. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНЦИ!!!
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 19:43. |
ТРЯБВА ДА СИ ТЪПАНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ... С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ..ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС...СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУЕНЦИ...
Наско: Домусчиев, още 20 първенства да купиш, още 150 сандвича да раздадеш, няма да ме стигнеш
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 18:35. |
Наско Сираков се завръща във футбола ни! Стига само Васил Божков да му даде акциите на Левски. С Вълка се завръща и кошмарът на Кирил Домусчиев. Припомняме ви как Вълка прегриза вратлето на Кирчо преди време. ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, „специалистът“ по футбол ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, специалистът по футбол Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря много кратко: Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате “ българи юнаци“ на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора – Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора. Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол… От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука. Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш! Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача… Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ! Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен…. НАСКО СИРАКОВ
...
Изпратено от анонимен на 19 май 2020 13:17. |
акциите Божков ВЕЧЕ ги прахвърли..Не го ли разбра! Джирото е на ББ...С него се опрявайте, Васо вече няма нищо общо с Подуяне...
Romel
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 18:33. |
Цецо Ефбето е подлога, а че в БФС са бой а не за съд, че нали знаем че в нашия кенеф закон няма и трябва сам да си го раздадеш. Костадинов, Лечков, Попов и всичката мръсна некомпететна сволач пропита от рушвети и обвързаности, всички водещи до Бея! Батето беше великан в сравнение с тая гнилоч!
КУР ЗА ПОДЛОГИТЕ ПЛАТЕНИТЕ ИБРИКЧИИ КУРВИ НА ДОМУЗА.
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 18:14. |
Само в България...! Авто монтьор с диплома 3,40 може да се кандидатира за президент на БФС?.Дипломата на новия КАНДИДАТ стана хит в социалните мрежи.Става въпрос за футболната легенда Емил Костадинов.От документа се вижда, че авторът на победното попадение от Парк де Пренс 1993 г., не е бил много добър в школото и успехът, с който е завършил техникума „Вилхем Пик“ е Среден (3,40).Емо Костадинов получава специалност на автомонтьор и водач на МПС. НЕ СЛУЧАЙНО СТАНА ПОДЛОГА НА ДОМУЗА.ДОМУС АГА ВРАГ НА ЦЯЛАТА СТРАНА.
...
Изпратено от Анонимен на 18 май 2020 18:09. |
Емил Костадинов е подлогата на Найденов !! Този търтей ще бъде изхвърлен от БФС!!

 

Още от Септември (София)

Още от Септември (София)

Актуално

12:00 Днес Созопол - Локо Сф 2:0
14:15 Днес ЦСКА 1948 - Берое 1:0
На Живо 16:30 Сега Левски - Арда 0:1
14:30 Днес Бърнли - Евертън 1:1
15:00 Днес Леванте - Хетафе 3:0
На Живо 16:00 Сега Специя - Лацио 1:2
На Живо 16:30 Сега Арминия - Майнц 2:0
На Живо 16:30 Сега Айнтрахт - Борусия Д 1:0
На Живо 16:30 Сега Кьолн - Волфсбург 2:1
На Живо 16:30 Сега Фрайбург - Борусия М 1:1
На Живо 17:00 Сега Ман Сити - Фулъм 1:0
На Живо 17:15 Сега Севиля - Реал Мадрид 0:0
19:00 Днес Ювентус - Торино
19:30 Днес Байерн - Лайпциг
19:30 Днес Атлетико М - Валядолид
19:30 Днес Уест Хем - Манчестър Юнайтед
21:45 Днес Интер - Болоня
22:00 Днес Кадис - Барселона
22:00 Днес Монпелие - ПСЖ
22:00 Днес Челси - Лийдс

Реклама

Видео

Септември София - Пирин (Бл) 0:2 Лудогорец II - Септември(София) 2:0 Добруджа - Локомотив София 0:3
Септември София - Пирин (Бл) 0:2
Лудогорец II - Септември(София) 2:0
Добруджа - Локомотив София 0:3

Резултати на живо

Всички мачове Още РЕЗУЛТАТИ

Футболни Прогнози

Любопитно

БЛАГОРОДНО: Пирин помага на болно момче! СЛУЧАЙНА СРЕЩА: ЦСКА и Лудогорец се засякоха на летището, Стратега поздрави Десподов Серхио Рамос предложи да се бие с Конър Макгрегър
БЛАГОРОДНО: Пирин помага на болно момче!
СЛУЧАЙНА СРЕЩА: ЦСКА и Лудогорец се засякоха на летището, Стратега поздрави Десподов
Серхио Рамос предложи да се бие с Конър Макгрегър

Реклама

Фото Галерия

Клуж - ЦСКА 0:0 Антверп – Лудогорец 3:1 Левски - Локо Пд 1:0
Клуж - ЦСКА 0:0
Антверп – Лудогорец 3:1
Левски - Локо Пд 1:0

Реклама

Автоновини

Дани Сордо поведе в Рали Монца Себастиан Ожие няма да се отказва От Тенак спечели рали Естония
Дани Сордо поведе в Рали Монца
Себастиан Ожие няма да се отказва
От Тенак спечели рали Естония