Роналдо подновява тренировки днес

Звездата на Юве бе под 14-дневна каранитна след завръщането си в Италия

Роналдо подновява тренировки днес

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо се очаква да поднови тренировки днес. 35-годишният португалец бе под 14-дневна каранитна след завръщането си в Италия от Португалия. Тя обаче завърши и вече няма пречки той да се включи в заниманията на "бианконерите".

Роналдо предпочете да се изолира в Мадейра по време на извънредното положение заради пандемията от коронавирус. Той се прибра в родината си веднага след дербито с Интер (2:0), когато стана ясно, че първенството в Серия "А" ще бъде спряно. Нападателят обаче поддържаше форма в домашни условия, а преди две седмици се завърна в Торино, след като стана ясно, че отборите в на Ботуша вече имат разрешение да подновят тренировки.

Засега отборите тренират индивидуално, като се очакваше от вчера да започнат и колективни занимания. Това обаче бе отложено, тъй като в страната прецениха, че трябва да променят някои от протоколите за безопасност. Основните проблеми са как да се спазва дистанция между играчите по време на заниманията, както и какви да бъдат мерките, ако някой футболист даде положителен тест за COVID-19.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки