Павел Колев: Дарението на Пеевски ще помогне на Левски! (ВИДЕО)

Благодарение на феновете част от заплатите на играчите са преведени, разкри изпълнителният директор на "сините"

Павел Колев: Дарението на Пеевски ще помогне на Левски! (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че не вижда нищо нередно в дарението, направено от фирмата на Делян Пеевски - „Интръст”. Той смята, че парите ще са от полза за футболния клуб от "Герена". 

 
„Най-големият дарител на Левски са феновете, които отделят от залъка си, за да помагат на клуба. Публиката събра над 1,5 млн. лева в последните два месеца. Не виждам повод да коментираме днешното дарение. Като изпълнителен директор на Левски, гледам от съвсем друг ъгъл на нещата. Предвид активността на феновете, би трябвало да можем да се справим и без това дарение, но то само по себе си не е нещо лошо. Когато идва без условия и е направено с идеята да се помогне на клуба, казус не виждам. Казус може да изникне, ако се търсят политически зависимости или подобни, а не като желание да се помогне. Аз на този етап нямам такива индикации”, каза Колев.
 
„Не съм имал контакт с дарителя, а само с изпълнителния директор на фирмата. Трябваше да се оформи документацията. Имам информации за нови дарения. Има интерес към кампанията, която върви успешно и се надявам да има и хора, които могат да дават и повече пари. Така може да се помогне на Левски, но може и да е договор, а не само дарения”, акцентира той.
 
„Развитие по договори засега в детайли няма. Водим разговори, има интерес, включително и от чужбина, а вече няколко пъти подчертах, че тези неща стават бавно. Нямам информация за акциите и последвалите действия. Нямам връзка с мажоритарния собственик. Наско Сираков е загрижен за бъдещето на Левски, което е логично, след като е голмайстор №1 в историята на клуба. Това, което си говорим, остава между нас. Имахме теми за обсъждане и има още много какво да се говори. Благодарение на феновете част от заплатите на играчите са преведени и спечелихме глътка въздух”, каза Колев.
 
„В последните два дни не съм виждал футболистите, но това, което знам от спортния директор е, че тренировките вървят с желание и няма напрежение предвид безтегловността… Чисто формално играчите могат да разтрогнат спокойно. Няма такива индикации засега, но предполагам, че ако това ще се случи, то ще се разбере веднага. Разговори с играчите с изтичащи договори не сме имали, но говорихме за намаляване на заплатите. Не е лесно някой да се откаже от договора си. Само с Нуно Рейш беше така, тъй като самият футболист не вижда перспектива в оставането си в нашия клуб. Основното решение, което трябва да вземем, е да разпределим малките средства, които имаме, за да правим плащания до края на месеца. Не мога да ви кажа колко време има Левски – засега оцеляваме, справяме се добре. Активността на феновете ни помогна и щяхме да сме в различна ситуация. Аз призовавам хората да мислят рационално, освен със сърце за съдбата на Левски”, завърши пред медиите Павел Колев.
 
Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки