Георги Петков: Очаквам утре феновете на Левски да се усмихнат (ВИДЕО)

"Наско Сираков е липсващата фигура на Герена"

Георги Петков: Очаквам утре феновете на Левски да се усмихнат (ВИДЕО)

Бившият вратар на Левски и настоящ на Славия – Георги Петков даде специално интервю за Канал 3. Той разкри, че очаква добри новини утре за синя България относно акциите на клуба. Петков е убеден, че Васил Божков ще предаде собствеността на сините. Георги Петков е на мнение, че Наско Сираков е липсващата фигура на стадион Георги Аспарухов.  

 
„Щом съм на зеления терен значи съм добре. Може би точно тези два месеца заредих батериите, за да изкарам още 2 години.
 
Мисля, че утре сутринта ще има радостни новини за феновете на Левски и клуба. Нека все пак изчакаме, но от това, което чета вниквам в думите и мисля, че ще има хубави новини.
 
Бил съм в Левски, но не искам да коментирам акциите на клуба. Едно голямо браво на феновете, не оставиха клуба и трудно може Левски да фалира с тази фенска маса. Как ще се издържа обаче е отделен въпрос. Въобще не си и помислям, че Левски може да отиде в долните нива на българския футбол. Виждате благодарение на феновете каква сериозна сума е събрана. Много съм малък да коментирам аз случилото се миналата седмица.
 
Доста време съм работил с господин Сираков и мисля, че това е човека, който ако се завърне в клуба, футболистите да се стягат. От доста време той беше липсващата фигура на стадион "Георги Аспарухов". Той със сигурност си е направил своята равносметка относно акциите на Левски. Ако Наско Сираков утре влезе в управата на Левски очаквам да каже това, което винаги е казвал. Последните мачове са най-важни и ще си проличи кой заслужава да играе в Левски.
 
Пожелавам на Левски да стигне финал и да спечели Купата. Ако всичко мине нормално фракциите ще се съобразят с Наско Сираков. Когато ние бяхме в Левски имаше четирима чужденци. Мисля, че сега там ще е промяната. В началото със сигурност ще е трудно, докато се направи отбор, но после нещата ще потръгнат. В момента има чужденци, който не заслужават да са в Левски. Трябва да са трима или четирима, но класни и другите играчи да са българи. Не е нормално тези чужденци да получават такива заплати.
 
Искам да пожелая на феновете утре да се усмихнат. Левски да е спасен, да се обединят и Левски да тръгне в правилната посока. В близките една две години трудно може да се мисли за титла или купа“ завърши Петков.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки