Моуриньо: Нямаш право да отказваш три пъти на Реал Мадрид

„Преди финала с Интер не бях подписал“, разказва Специалния

Моуриньо: Нямаш право да отказваш три пъти на Реал Мадрид

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разказва защо е напуснал Интер (Милано) през 2010-а година, точно след като спечели Шампионската лига. Но от лятото той вече водеше Реал (Мадрид).

"Преди самия финал в Шампионската лига още нямах нищо подписано с Реал (Мадрид). Много медии писаха, че в нощта преди финала съм имал срещи с представители на Белия Балет. Но това беше лъжа, такива срещи не е имало“, разказа Моуриньо.

"Аз самият обаче исках да продължа кариерата си в Реал (Мадрид). Те ме искаха още през 2009-а година, но тогава ръководството не позволи това да се случи. Вече им бях отказал един път на Реал, когато бях начело на Челси. А както се казва, три пъти е вече прекалено. Затова и приех“, споделя още португалският специалист.

"Реално може да се каже, че взех решение да напусна Интер след полуфинала срещу Барселона. Когато ги победихме, знаех вече, че ще спечелим Шампионската лига. Това беше наистина правилно решение, макар че в Интер бях щастлив“, допълни Специалния пред „Гадзета дело Спорт“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки