Синът на Гунди към феновете: Разединени и несигурни, но все пак с обща любов - Левски!

Вижте какво призова той в навечерието на годишнината на любимия му клуб

Синът на Гунди към феновете: Разединени и несигурни, но все пак с обща любов - Левски!

Андрей Аспарухов призова "сините" фенове да се запитат какво е Левски за тях.

 
Клубът организира специално събитие - онлайн концерт, което ще се излъчи в неделя от 19:14 часа. А феновете вече изкупиха виртуалните билети за пълния капацитет на стадион "Георги Аспарухов", заради което бяха пуснати в продажба нови талони.
 
Ето какво написа синът на легендата Георги Аспарухов в една от социалните мрежи (без редакторска намеса):
 
"В навечерието на 106-тата годишнина се попитах, какво е "Левски" за мен? Отговорът се оказа не толкова лесен. Все пак от всичките фрази се открои една - "Левски" е идея!

Наистина, колко просто казано - Идея.... Думите са на Рихард Езра, един от многото интелектуалци, видяли в "Левски" нещо повече от клуб.

През тези 106 години никой не се интересуваше, дали името е сменено, или успехите не са очакваните. Победите и загубите са мерило за обикновените отбори. Нашият не е обикновен, защото е кръстен на "Апостола", и това някакси задължава. Нашата публика през годините е показала, че да гледаш мач на "Левски" е привилегия, и дори да падаш с 6:1 на Герена, да имаш сили да извикаш "Ама Патрата какъв им го заби"!

У нас няма други отбори, създадени в градинка, от ентусиазирани момчета, които да имат почитатели във всяко кътче на България! Това е признанието, което в поредните трудни времена трябва да помним и да пазим! Признание, за което са допринесли плеяди от таланти със сини фланелки.

Най-трудно се оказва настоящето. Разединени и несигурни, но все пак с общата любов - "Левски"!

Надявам, в навечерието на годишнината, всеки да отдели минута, и да си зададе същият въпрос: Какво е "Левски" за мен? Отговорът ще ни помогне да намерим верния път, и да излезем от тези тежки времена. Всъщност така, както го правим 106 години....

Честит празник!.".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки