Левски към феновете: Влезте в отбора на дарителите

За всяка бройка ще получите дигитален сертификат за принос към клуба и персонализиран видео поздрав от представителния тим

Левски към феновете: Влезте в отбора на дарителите

Левскари, представяме на Вашето внимание уникална за българския пазар серия, посветена на всички фенове, които ни подкрепят в това трудно за клуба време, пише официалният клубен сайт на „сините“ и допълва:

Артикулите са разделени в две категории: „Дарителите“ и „Всички за „Левски“.

Тениските от серията „Дарителите“ представляват продукт с високо качество, а серията Ви дава невероятната възможност да създадете фланелка със своето име и да се впишете със златни букви в историята!

За всяка бройка ще получите дигитален сертификат за принос към клуба и персонализиран видео поздрав от представителния тим на „Левски”, с който ще изкажем нашата специална благодарност за безрезервната Ви подкрепа.

Фланелките от серията „Всички за „Левски“ са без персонализация, но с високо качество, а към тях също ще получите дигитален сертификат и видео поздрав.

Артикулите се предлагат единствено онлайн на fanshop.levski.bg/, а повече информация за продуктите и вашата поръчка може да намерите ТУК!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки