Вернер и Клоп вече провели разговори, но онлайн

Нападателят е един от приоритетите на мениджъра на Ливърпул за лятна селекция

Вернер и Клоп вече провели разговори, но онлайн

 Журналистът Рафаел Хонигщайн потвърди, че мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вече е водил разговори с нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер. Откак започна новия сезон в Германия, 24-годишният Вернер силно е спряган за трансфер на „Анфийлд” през лятото на 2020-а година. Твърденията са, че Ливърпул е „отворен” към идеята да плати клаузата на играча, а Хонигщайн призна, че Клоп и националът на Германия вече са водили разговори.

„След излезлите новини за Ливърпул за него, то е имало среща между него и Юрген Клоп. Тя е била виртуална през последните седмици. Мисля, че англичаните се колебаят да „дръпнат спусъка”, тъй като не са наясно какви ще са финансовите щети след коронавируса. Може и да има изчаквателни действия, тъй като може да се окаже, че трансферният прозорец може да е много по-късно. Този вид сделка щеше по принцип да обявена през април/май, но този път може да стане през август и септември. Все пак мисля, че има голям шанс той да се озове в Ливърпул”, каза Хонигщайн.

Вернер, междувременно, пък вкара хеттрик срещу Майнц 05 в неделя следобед, като с него вече има 28 гола през сезона в Бундеслигата и Шампионската лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки