Отбори от елита искат да играят с Беласица

През седмицата трябва да изчистим и въпроса с работещите футболисти, обяви треньорът на петричани Саша Симонович

Отбори от елита искат да играят с Беласица

От ръководството на ОФК Беласица споделиха, че ЦСКА и Септември са изявили желание да изиграят контроли с петричкия клуб. И двете срещи обаче няма да се състоят. 

 
Срещу ЦСКА футболистите на Беласица трябваше да се изправят на 27 май. Този двубой отпада, защото по молба на "червения" клуб петричките футболисти трябваше да преминат необходимите тестове, които не са по финансовите възможности на клуба. 
 
На 20 юни Беласица пък трябваше да играе със  Септември. От 15 до 25 юни обаче треньорът на Беласица Саша Симонович пуска футболистите в почивка.
 
„Определям първата седмица начело на ОФК Беласица като опознавателна. Доволен съм от старанието на момчетата. Всеки оттях иска да се докаже, което означава, че има желание да остане и за в бъдеще в отбора. Вече съм наясно с качествата на отделните футболисти. Има върху какво да се работи и доусъвършенства. През седмицата трябва да изчистим и въпроса с работещите футболисти, защото трябва да съм наясно с кои от тях мога да продължа тренировъчния процес за новото първенство. Има разговори за привличане на футболисти отвън, но те трябва да изпълнят договорните си задължения и като свободни агенти може да се разговаря за евентуалното им привличане.  Възможно е през настоящата седмица да се изиграе контролен мач, засега не сме се спрели на противника. Ще разгледаме и вътрешния правилник с отговорните длъжностни лица от клуба. С две думи – предстои ни сериозна работа през настоящата седмица”, сподели Саша Симонович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки