Беласица и Монтана играят контрола на 13 юни

„Нещата се подобряват от ден на ден“, коментира Саша Симонович

Беласица и Монтана играят контрола на 13 юни

С много настроение и интересни занимания започна седмицата на терена на стадион „Цар Самуил“ за футболистите на Беласица.

Старши треньорът Саша Симонович започна с бягания по групи от по четирима футболисти, после игра с топка в квадрати, а заниманието приключи с центрирания и удари във вратата.

В практическите занимания участва и помощник треньорът Ивайло Хаджигаев, който неотстъпваше на футболистите, бягайки с тях.

На единия край на терена легендата Валери Дагалов - треньор на вратарите, се ядосваше на възпитаниците си при отбелязване на гол и показваше какво трябва да правят с крака и ръце, за да не може коженото кълбо да навестява мрежата.

Накрая всички събрани с аплодисменти се разделиха с треньорския щаб. Всичко това не остана незабелязано от присъстващите и определиха засега работата на треньорския щаб като много добра. 

„Нещата се подобряват от ден на ден, футболистите все повече и повече се раздават на терена и най-важното-изпълняват указанията. Надявам се резултата от работата ни да даде своя положителен резултат по време на контролен мач. Жалко , че двете срещи – срещу ЦСКА и Септември София – пропаднаха по известни причини. Уведомен бях, че на 13 юни ще се срещнем с единия от претендентите за влизане в Ефбет лига чрез мечове-баражи-този на Монтана”, сподели Саша Симонович.

Бившите футболисти от  мъжкия отбор на Беласица в А група Румен Панайотов-сега президент на ПФК Монтана, и Венци Иванов-сега треньор на отбора-потвърдиха информацията.

„Да ще играем контрола на 13 юни. С нетърпение очакваме този момент да се видим с футболисти от отбора, в който сме играли. Датата е ясна, все още не сме се уточнили за часа и мястото на игра. Ще бъде някъде по средата на пътя между Петрич и Монтана. Възможно е и срещата да се играе на прекрасния спортен комплекс в Симитли, който е с лиценз за Ефбет лига”, сподели Венци Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки