СЕНЗАЦИОННО: Готви се жестоко орязване на заплати в Левски!

Вижте подробности

СЕНЗАЦИОННО: Готви се жестоко орязване на заплати в Левски!

Предстои голямо рязане на заплатите в Левски, за да се закрепи финансово клубът, научи Блиц. Според достоверни източници намаляването на месечните възнаграждения ще бъде с 50%.

Припомняме, че „сините“ останаха без собственик, спонсор, а отделно пандемията с коронавируса и липсата на мачове допълнително утежни обстановката на „Герена“.

Феновете правят, каквото могат, но новото ръководство, което ще дойде в Левски, ще извърши този болезнен ход с цел да спаси Левски.

Клубът се раздели с няколко чужденци, но това не е достатъчно и трябва да се намалят на заплатите. Лидер в това отношението е Симеон Славчев с 22 000 евро на месец, която е висока дори за средноевропейските отбори.

Живко Миланов, който е доказвал многократно, че обича Левски и оставя сърцето си на терена, взима повече от два пъти по-малко. Същото се отнася и за Станислав Костов, чийто заплата е над 60% по малка от тази на Славчев.

Сега ще си проличи дали хората, които остават в Левски, ще подпишат новите предложения за договори, или ще се опитват да извиват ръцете на вековния клуб.

Междувременно се разбра, че с дарението на депутата Делян Пеевски от 500 000 лева е била платена по една заплата на играчите. Така беше изключена напълно възможността футболистите да разтрогнат договорите си по вина на клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки