Гонзо подкрепи Сираков и свали шапка на „сините“ фенове

Вижте какво заяви спортният директор на Локо Пд

Гонзо подкрепи Сираков и свали шапка на „сините“ фенове

Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов коментира ситуацията на „Лаута“, както и тази в любимия му Левски.

"Ще се опитаме да бъдем готови за първия мач. Едва ли някой ще може да покаже максималните си възможности“, посочи той пред БНТ.

„За две седмици тренировки едва ли всичко ще бъде отлично. Два месеца си бяха у дома състезателите, все пак. И Купата, и второто място са напълно постижими. Преследваме и двете цели. Пандемията ни хвана в период, в който изграждахме отбора“, каза Иванов. а после се насочи към "синия" клуб, в който прекара по-голямата част от кариерата си като футболист.

„Предвид тежката ситуация в Левски, може футболистите им да не се чувстват максимално добре. Но те ще имат нов собственик. А и феновете показаха голяма любов към отбора. Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира. Но и ние тях.“

„Неприятна е ситуацията в Левски. И преди беше така, но показа клубът, че има фенове, които отделят от залъка си, за да го има отбора. Хората застанаха зад Сираков. Познавам го. Бил ми е ръководител. За много от нещата съм се учил от него. Той е мотиватор. Ще накара всички да се вложат на 100%. От много години слушам това, за налагането на юношите. Те трябва да се налагат сами. С качествата, които показват."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки