Етър се обърна към феновете, стартира кампания за набиране на средства

Клубът се нуждае от 100 000 лв., за да покрие разходите си, вижте какво съобщиха "виолетовите"

Етър се обърна към феновете, стартира кампания за набиране на средства

ФК ,,Етър Велико Търново” стартира кампания за набиране на средства в подкрепа на представителния отбор на Велико Търново и детско-юношеската школа на клуба, които бяха засегнати от създалата се ситуация с коронавируса, пише официалният сайт на „виолетовите“ и допълва:

Пандемията се отрази сериозно на живота на българите, на спорта и на целия бизнес в страната и в частност на голяма част от благодетелите, които през годините помагаха финансово на ,,Етър” да поддържа статута си на професионален отбор.

Вярваме, че това е поредната трудност, която трябва да преборим заедно, защото ЕТЪР – това е всеки един от нас, който носи любовта към Велико Търново и славния ни клуб в сърцето си.

Трудните времена ни накараха да повярваме, че можем да сме единни и обединени в опита си да запазим и съхраним нещата, които обичаме, за да продължим да им се радваме и занапред, предавайки това и на идните поколения.

Предоставяме възможност на всички виолетови привърженици да помогнат на отбора в този труден момент, като станат част от кампанията ,,ЕТЪР – ТОВА СИ ТИ!”.

Първата стъпка, която ще направим, ще бъде още за предстоящия домакински мач с ,,Дунав”.

Ръководството на ,,Етър” пуска в продажба билетите на стойност 10 лв., които ще имате възможност да закупите както на място от нашия фенмагазин, така и онлайн в мрежата на ,,Ивентим”.

Първоначалната ни идея беше да пуснем в продажба серия от 1924 колекционерски билета като помощ към клуба дори и при забраната за посещение на мачовете, а на стадиона да осигурим персонално място, на което да стои фигура с ваша снимка.

Чудесната новина за отварянето на стадионите обаче променя нещата – тя ви дава възможност да влизате с тях на „Ивайло” за мача с „Дунав” и вашата подкрепа да бъде не виртуална, а истинска и гореща от трибуните като 12-ия играч на „болярите”! „Етър” ще пусне в продажба 3000 билета  със специална визия, колкото е разрешената квота от 30 % от капацитета на стадион „Ивайло”. Продажбата ще стартира в понеделник в 16:00 ч. във фенмагазина на клуба.

Привилегията за всеки, закупил билет на място, ще е уникалната възможност да се снима с шампионската купа, спечелена от ,,Етър” през 1991 г., която ще бъде поставена в магазина за периода, в който тече кампанията.

Крайната цел на кампанията, която ще продължи и след мача с “Дунав”, е сумата от 100 000 лв.

Ние знаем, че ще се справим, защото сме заедно!

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ – ВСИЧКИ ЗА ЕТЪР!!!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки