Спорт тото – печалби с традиции

БСТ за първи път пуска моментната лотарийна игра „Шанс за всички“ през далечната 1992 година

Спорт тото – печалби с традиции

 През вече далечната 1992-а година Български спортен тотализатор за първи път пуска моментната лотарийна игра „Шанс за всички“.  Интересът към този нов начин за печалби е изключително голям и на следващата година стартира втора игра, която отново се казва „Шанс за всички“, но със зодиакални знаци. Тя също печели широк интерес от страна на желаещите да пробват късмета си за печалби на мига. Месеци след това на пазара се появява „Супер шанс“.

Днес, години по-късно активните моментни лотарийни игри вече са цели 35 на брой. Печалбите в тях са изключително разнообразни и достигат до 1 000 000 лева. Честотата на печеливши талони е доста висока, и в някои от игрите има възможност печалбата да се увеличи няколко пъти, което прави първоначалният късмет още по-голям.

Всеки талон от моментни лотарийни игри носи и допълнителни печалби на преносители на карта лоялност. Кампанията „63 години Тото Мания“, която е валидна до 12.07 ще зарадва 63-ма от най-активно събиращите точки. Наградите не спират до тук. Любопитното е, че има изграден механизъм за регистрация на непечеливши талони, които чрез ежеседмичен жребий също носят печалби в играта „Печалби -плюс – извънредни печалби“. Всеки, който иска да регистрира талон, може да го направи директно на сайта toto.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки