Крушчич: Топката не искаше да влиза, заслужихме победата

"Али Соу чувства напрежение, не мога да кажа нищо за него", заяви треньорът на ЦСКА

Крушчич: Топката не искаше да влиза, заслужихме победата

 Наставникът на ЦСКА - Милош Крушчич, сподели впечатленията си от измъчената победа на "червените" срещу Витоша Бистрица. В крайна сметка, с късен гол на Евандро, ЦСКА взе своето и си тръгна като победител от Бистрица, а Витоша стана първият сигурен изпадащ от efbet Лига.

"По-скоро е защото сами се доведохме до тази ситуация. Имахме възможности, особено през първото полувреме. Имахме преимущество. Стана и това с дузпата, съперникът придоби второ дихание. През втората част имахме възможности, но накрая показахме търпение. Мисля, че заслужихме победата, защото през първата част трябваше да вкараме гол. Щеше да ни е по-лесно, но виждахме, че топката просто не искаше да влиза. Важното е, че спечелихме трите точки", заяви Крушчич.

"Разбира се, че подобни резерви помагат. Радвам се, че имахме възможност да пуснем всички атакуващи футболисти. За нас се получи добре." "Очаквах точно такава игра от Витоша. Ние сами се поставихме в подобна ситуация, да треперим докрай. През първото полувреме имахме моменти, можеше да ни е и по-лесно, но това е футболът. Голът беше хубав."

"Евандро влезе и имаше късмет да вкара хубав гол. Оставихме двама нападатели, а когато играеш с двама нападатели, търсиш повече центрирания, така че така вкарахме гола.

"Вижда се, че Али Соу има желание, тренира добре, не мога да кажа нищо за него. Проблемът е психологически, защото чувства натиск. Не му е лесно, трябва да му помагаме и да сме зад него", заяви категорично Крушчич.

"Всички мачове са важни, днес се видя напълно. Вече забравяме този мач, възстановяваме се и започваме подготовка за Купата. Виждате, че днес всички дадохме максимум. Нито секунда не сме калкулирали някакви сметки или нещо подобно."

"Феновете ни създадоха хубава атмосфера, помогнаха много, за да издържим и да натиснем, така че благодарим на тях. Те също имат заслуга за днешната победа", завърши специалистът.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки