Йончо Арсов: Представянето на юношите е най-доброто за Левски от много години насам

Директорът на „синята“ Академия с интервю за клубната телевизия

Йончо Арсов: Представянето на юношите е най-доброто за Левски от много години насам

Директорът на Академия „Левски“ Йончо Арсов даде специално интервю за Левски ТВ, в което направи своя обзор за изминалия сезон, в който школата постигна най-доброто си представяне в елитните юношески първенства от 2012 година насам.

"Бих искал да отправя благодарност и поздравления към всички служители в ПФК Левски. Всеки един от тях е допринесъл за успехите и развитието през този сезон“, заяви Арсов.

„Разбира се, класиранията с четири първи и три втори места са впечатляващи. Представянето в елитните групи е най-доброто за клуба от 2012 година насам. Имаме два отбора, класирани на полуфинал за Купата на БФС . Има няколко аспекта, които са по-важни от тези класирания - успяхме да развием качествата на нашите футболисти както индивидуално, така и отборно. Вторият аспект е, че всички отбори във Футбол 11 завършиха на първите две места в класиранията, което говори за една много добра работа във всички набори", допълни той.

Как екипът и децата преминаха през периода на пандемия, в какво физическо състояние са „сините“ таланти, каква е стратегията за следващия сезон и какво предстои в следващите месеци и дни, вижте във видеото:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки