Нови обекти и още възможности за печалби ще направят лятната ваканция чудесна – само с игрите на Спорт Тото!

Възможността да залагате с абонамент за пет тиража напред също може да гарантира шансовете ви за внезапно забогатяване

Нови обекти и още възможности за печалби ще направят лятната ваканция чудесна – само с игрите на Спорт Тото!

Жителите и гостите на София могат вече да разчитат на множество нови печалби и допълнителни емоции, стартиращи с откриването на първия нов щанд на Български спортен тотализатор в търговските обекти от веригата „Фантастико“.

Днес, в 11:30 часа, по време на официална церемония бе даден старт на първия обект в жк. Младост, в присъствието на Любомир Петров - изпълнителен директор на Тотализатора и Илия Гешанов – директор експанзия и управление на недвижимата собственост в българската търговска верига. Присъстваха още зам. министъра на спорта - доц. д-р Стоян Андонов, както и очарователните водещи Део и Марина.

Само до края на този месец се очаква в още цели 10 магазина да започнат да се предлагат атрактивните моментни лотарийни игри от бранда „СПОРТ ТОТО“, чрез които всеки участник може да спечели не само страхотни парични печалби, но и предметни награди. 

Всички тези положителни новини могат да приповдигнат настроението на всеки, защото предстои летният сезон, който свързваме с планове за страхотна ваканция, а положителните емоции от десетината дни почивка, очакваме да ни заредят с енергия за дълго време. 

Хубаво би било, ако лятната ни отпуска не спира години наред, без прекъсване, нали? Оказва се, че това е напълно възможно – благодарение на джакпотите в 47-ми тираж на Спорт Тото. Мечтата за вашето околосветско пътешествие може да се сбъдне поне сто пъти, ако грабнете сумата от 3 800 000 лева - колкото е прогнозният джакпот в играта „Тото 2 - 6 от 49“. 

Всеки, който пусне фиш с поне шест числа, се превръща в потенциален кандидат за безкрайната ваканция. Впечатляващ летен финансов удар обаче може да се окаже и играта „Тото 2 - 6 от 42“, в която джакпотът нараства стремително и за 47-ми тираж ще достигне съблазнителните 600 000 лева. Шест числа са достатъчни да участвате в нея, но винаги разполагате с възможност за още по-мощна атаката на джакпота - ако заложите на комбинация с повече числа. В този случай шансовете ви за максимални печалби стават много по-сериозни. 

Практиката показва, че всъщност не е чак толкова трудно да бъдат познати и печелившите комбинации в играта „Тото 2 - 5 от 35“. Статистиката показва, че това се случва в почти всеки тираж, като вашите любими пет числа имат шанса да се паднат в някое от общо трите тегления, този четвъртък. 

Възможността да залагате с абонамент за пет тиража напред също може да гарантира шансовете ви за внезапно забогатяване, чак до тиража след Еньовден! 

На този празник се правят много ритуали, които според народните вярвания привличат плодородието и благополучието в домовете. Подготовката за вашата по-богата, финансова реколта може да започне още от днес с участие в игрите на Български спортен тотализатор. Залозите се приемат в тото пунктовете и онлайн на сайта www.toto.bg,  като крайният срок е до 18:00 часа на 11-ти юни. Половин час след това в ефира на БНТ ще бъдат изтеглени печелившите комбинации, които ще отворят широко вратите на лукса за всички, които са ги попълнили. 

Ваканционното лятно настроение на огромните печалби ще настъпи и за много участници, които предпочитат моментните лотарийни игри. Това вече се случи с Иван Иванов от Ямбол, който грабна печалбата от 100 000 лева в моментната лотарийна игра „Супер късмет през лятото“. В тази игра все още не са спечелени топ-печалбата от половин милион лева и впечатляващ брой допълнителни печалби по 100 000 лева.

Направете своя избор сред богатата колекция от числови и моментни лотарийни игри на Спорт Тото и си дайте шанс да се насладите на една безкрайна ваканция. Не пропускайте и да регистрирате точки в карта Тото Клуб, за да сте един от спечелилите 63 награди в кампанията „63 години ТОТО Мания“. Играта е валидна до 12-ти юли.

Повече актуална информация ще намерите на сайта ни www.toto.bg, в социалните мрежи и фейсбук страницата ни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки