Занев: Първо да бием Левски, после ще мислим за Ботев

"Ако погледнем статистиката ще видим, че при Крушчич играем добре", каза капитанът на ЦСКА

Занев: Първо да бием Левски, после ще мислим за Ботев

„Надявам се да спечелим, защото сме опрени до стената, но същото важи и за Левски.“

Това каза капитанът на ЦСКА Петър Занев преди дербито със „сините“ в събота от 16:15 часа на стадион "Васил Левски".

"Вече изиграхме по три мача, не мисля, че ще се отрази тази пауза. Това не трябва да служи като оправдание на отборите. Дано да покажем качествен футбол“, посочи опитният защитник.

„Когато има такъв мач, няма значение кой колко точки има. Дано се говори повече за футбола на терена. Глупава проява беше червеният картон в предния мач. Взел съм си поука. Всички се готвим, чакаме с нетърпение мача. Трябва да направим всичко възможно, за да победим. Дано да имаме и спортно щастие. Последните два мача играем добре, създаваме положения, но не можахме да реализираме. Няма да имаме проблем. Сега гледаме към двубоя с Левски. Това е най-важният мач за момента", допълни Занев.

"Не сме се концентрирали само върху Купата. И през първенството ще гоним участие в Лига Европа. Всеки един треньор, всеки един футболист, щом защитава цветовете на отбора. Оценки трябва да се дават на някой треньор или футболист, когато той си тръгне. Ако погледнем статистиката, ще видим, че при Крушчич играем добре. Стопихме дистанция от 8 точки на Левски и Локо (Пловдив). Човекът се старае, има съвременни разбирания. Всеки има нужда от вяра и подкрепа. Привържениците се доста верни, но лошите резултати влияят. Те бяха в началото на сезона обаче.“

„Говорим с Али Соу. Подкрепяме го. Опитваме да му повлияем, че рано или късно отново ще вкарва. Той излиза на ситуации за гол. Той трябва да се успокои и да счупи този карък. Ако бяхме взели мача с Царско село, сега щяхме да имаме преднина пред другите. Да се надяваме, че Евандро, Кери и Малинов ще се запазят от жълти картони. Целта оправдава средствата. Първо да бием Левски, после ще мислим за Ботев. Когато играеш с настроение и самочувствие, нещата се получават", заяви още капитанът на "червените" пред "Дарик".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки