Букарев: Няма да се откажем, чашата е наполовина пълна

"Не вкараш ли гол на чужд терен, няма как да вземеш нещо"

Букарев: Няма да се откажем, чашата е наполовина пълна

Не вкараш ли гол на чужд терен, няма как да вземеш нещо, заяви треньорът на Витоша Бистрица Асен Букарев  след поражението от Черно море с 0:1 като гост във Варна.

 
„Миналата седмица казах, че няма как да съм доволен, когато губим. Видяха се добри неща. Имахме положения. Няма да се откажем. Чашата е наполовина пълна", започна той.
 
„След като сме само с 6 точки няма как да няма неточности. Много неща куцат. Имаше положения както за Черно море, така и за нас. Не успяхме да отбележим", продължи наставникът.
 
„Днес, ако се обърнем към пейката, имаше 5 момчета на 18-19 години, които са много зелени. Трябва много да работят и да слушат, за да се развиват. За втори мач не можем да ползваме Емил Гъргоров. Въпреки двете загуби във Варна, мачовете са полезни за нас", заяви специалистът.
 
Относно това дали Гъргоров ще остане:
 
„Доколкото знам остава. Той е играч на Бистрица.“
 
„За следващата кампания ще видим на кого ще разчитаме. Нека да минат последните 2 мача. Имаме друг много добър пример в лицето на Минчев и Попов. Всичко е в техните ръце. Ние шанса им го дадохме. Топката е в тях", сподели още Букарев.
 
„Със сигурност искаме да видим отбелязване на гол и да не допускаме в следващия мач. Това е най-важното. Много ми се иска отборът да играе с увереност", завърши треньорът на Витоша.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки