БОМБА В АНГЛИЯ: Клоп дава една от звездите си за Мбапе!

ПСЖ и Ливърпул може да разменят нападатели това лято

БОМБА В АНГЛИЯ: Клоп дава една от звездите си за Мбапе!

 Европейският шампион Ливърпул обмисля да предложи Садио Мане на Пари Сен Жермен като част от сделка за трансфера на Килиан Мбапе, твърди британския „Sun“.

Мане е ключов играч при Юрген Клоп, след като подписа през 2016 година за 34 милиона паунда от Саутхемптън. От пристигането си на "Анфийлд" Мане вкара 77 гола в 161 участия и помогна на клуба да спечели Шампионската лига през миналия сезон.

Но според „The ​​Sun“, Ливърпул са загрижени, че 28-годишният може да напусне клуба това лято, тъй като не е подписал новия си договор, който му е бил предложен преди девет месеца. В доклада се твърди, че Юрген Клоп се „тревожи“ от ситуацията на Мане и е поискал от ръководството на „мърсисайдци“ да форсира сделката за сенегалеца. Настоящият договор на Мане изтича през 2023 година, но му се предлага нова сделка със заплата от 220 000 британски лири седмично.

В доклада се твърди още, че и Реал Мадрид, и Пари Сен Жермен са заинтересовани от привличането на сенегалеца, а Ливърпул вече обмислят да предложат Мане на ПСЖ като част от евентуана сделка за Мбапе, който да акостира на "Анфийлд".

 



Според „Sun“ обаче приоритет на Kлоп е Мане да подпише нов договор и да задържи крилото в Ливърпул.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки