Сензациите в пресата: Царско село чака оферти за Уесли Ната

Капитанът на Ботев (Враца) си тръгва; Григоре иска завръщане в Динамо (Букурещ)

Сензациите в пресата: Царско село чака оферти за Уесли Ната

Вижте някои от най-интересните заглавия в спортния ни печат днес, 24-ти юни:

Тема Спорт: Капитанът напуска Ботев Враца

Пътищата на Ботев Враца и капитана Ивайло Михайлов ще се разделят след края на сезона. Халфът вече си търси нов отбор след прстой от 4 години на стадион "Христо Ботев", съобщи konkurent.bg. 

Контрактът на дефанзивния халф изтича на 30-ти юни, а тъй като той не желае да подпише нов договор, двете страни ще се разделят. По време на престоя си във Враца Иво Михайлов бе част от отбора, спечелил промоция за елитната дивизия. Полузащитникът се превърна в един от най-постоянните с извявите си играчи. През този сезон той записа 18 участия в елита, като в тях не успя да се разпише. До края на кампанията пред Ботев има една задача - да се спаси от изпадане. Възпитаниците на Тони Здравков са на трето място в група Б на втората осмица, като имат равни точки с Дунав. На тима предстои визита на русенци, както и домакинство на Арда. През уикенда врачани паднаха с 2:3 при визиатата си на Ботев (Пловдив).

Тема Спорт: Царско село чака оферти за Ната

Халфът Уесли Ната скоро може да бъде продаден от Царско село. За това намекнаха от клуба. Треньорът Любослав Пенев посочи, че е наясно за интерес към играча. През зимата полузащитникът бе в полезрението и на ЦСКА, и на Левски. "Трансферите са клубни теми, за кухнята, не мога да ги коментирам. Най-вероятно може да има оферти. Ще обсъждаме. Засега Ната е в нашия тим", заяви Пенев. 

Уесли донесе успеха на Царско село с 1:0 при гостуването на Етър. "Много съм щастлив от победата и от това, че съм избран за играч на мача. Но не е това най-важното, а трите точки от този труден двубой. Сега имаме още нелеки мачове - срещу Витоша и Черно море, но ще се постараем да изглеждаме по същия начин", каза бразилецът. "Треньорът каза, че трябва да сме концентрирани. Всеки трябва да е на максимално добро ниво. Една точка е много малка разлика, трябват ни още победи и още точки. Виждам в интернет, че има информации за мой трансфер, но мисля само за Царско село. Има още мачове, после ще видим останалото. Имам още една година от договора, но всичко е възможно", заяви Ната. 

Тема Спорт: Григоре иска в Динамо Букурещ

Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре иска да завърши кариерата си в любимия Динамо Букурещ. ТОй има контракт с орлите и за следващия сезон, но след това мисли за завръщане в родината. "Искам да остана до края на контракта си в клуба. Но много ми липсва Динамо и целая да завърша кариерата си там. Ако това не е възможно като футболист, тогава като масажист или каквото е необходимо. Готов съм да помогна на Динамо от всяка позиция", каза бранителят на разградчани пред prosport.ro. 

"Тимът се бори за оцеляване, но вярвам, че може да спечели Купата на Румъния и по този начин да спаси сезона", добави Григоре. 


 

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки