ИЗВЪНРЕДНО: Левски се разделя с цял отбор чужденци

Единствените сигурни оставащи от легионерите са Робърта и Паулиньо

ИЗВЪНРЕДНО: Левски се разделя с цял отбор чужденци

Преобразен Левски ни очаква следващия сезон.

"Сините" ще се разделят с куп ненужни футболисти преди началото на новата кампания в опит да намалят разходите си за възнаграждения и да спасят клуба от фалит, пише Гонг.

Вече е ясно, че до няколко дни от "Герена" си тръгват Милан Миятович, Дени Алар и Хали Тиам, за което призна самият наставник на Левски - Георги Тодоров.

Заедно с тях напускат Филипе Нашименто и Мартин Райнов.

За преговори за разтрогване са привикани още Франко Мазурек и Насиру Мохамед, чиито договори изтичат чак след 2 години, но вече са информирани, че бъдещето им не е свързано със софийския клуб.

Относно Стайн Спиерингс, Янис Каргас и Холмар Ейолфсон все още не е взето решение, тъй като ръководството има желание да ги задържи, но не се знае дали клубът ще може да си позволи високите им заплати.

Както е известно, след мача с Локомотив Пловдив капитанът на "сините" - Живко Миланов, сложи край на футболната си кариера заради белодробно заболяване.

Засега единствените сигурни оставащи от чужденците са Найджъл Робърта и Паулиньо, като бразилецът лично заяви, че е щастлив на "Герена" и е готов да играе дори за по-малко пари.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки