Паро Никодимов: Кери и Антов бяха на ниво, Соу се събуди

"ЦСКА има силите да спе­чели Купата, но не бива да повтаря греш­ките от вечното дерби"

Паро Никодимов: Кери и Антов бяха на ниво, Соу се събуди

 ЦСКА изигра пра­вилно реванша с Бо­тев Пловдив. В турнирните мачове точно това е начинът - важно­то е да си печеливш. Неделев бе блокиран добре и много рядко играеше с топката. Като цяло в ЦСКА се видя живец. Coy също се събуди. Има добри качества, ан­гажира, бори се, пъргав е, прите­жава прилична техника и игра с глава. На ЦСКА му е нужна още малко агресия в средата на тере­на и малко по-нападателен стил. Липсва бързото разиграване и смяната на фланговете.

На ниво бяха Кери и Антов. Ир­ландецът от мач на мач играе по-силно. Хубав ляв крак има, цен­триранията му са остри и носят опасност. Би било удачно да про­бива повече от аутлинията и на моменти да търси по-разнооб­разни решения. Но така или ина­че Кери притежава поглед върху играта и поема отговорност.

Антов пък отново показа, че мястото му е в центъра на защи­та. Той се справи по-добре, отколкото срещу Левски. Очевидно е, че в отбрана се чувства по-комфортно, има нужната физи­ка, силен е във въздуха, притежа­ва нелоша техника и може да из­нася топката. За средата на те­рена не е достатъчно бърз и пър­гав и това са елементи, върху които трябва да поработи. И дру­гото важно нещо - всяка сутрин, щом се събуди, да си повтаря, че не е звезда. Като стане на 30 го­дини, тогава вече може да каже, че е постигнал това, което е ис­кал.

На финала с Локо Пловдив ще е доста по-тежко. Това е по-организиран и по-опитен отбор от Ботев. ЦСКА има силите да спе­чели, но не бива да повтаря греш­ките от вечното дерби. По-ши­рокият терен на "Васил Левски" може би ще даде предимство за ЦСКА, тъй като ще е способен по-добре да развива атаките си по фланговете, а и през центъра. "Армията" е по-тясна като раз­мери, което помага на съперни­ците да играят по-защитно и да бъдат пробивани по-трудно. Ку­пата в този момент е жизнено­важна за ЦСКА.

Аспарух Никодимов, "Тема Спорт"
 

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки